Foto: Mango

28. marta TV3 skatītāju iemīļotā šova Dejo ar zvaigzni 3 septītajā raidījumā, kad par atgriešanos šovā cīnījās četri iepriekš izbalsotie pāri, skatītāji ar telefonbalsojuma palīdzību lēma, ka šovā dalību turpinās stiliste Dana Dombrovska un dejotājs Aleksandrs Aļošins (abi attēlā).

Par iespēju atgriezties šovā cīnījās bundzinieks Gundars Lintiņš un Marina Martinova, kultūrists Aivars Visockis un Darja Burova, aktrise Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, kā arī stiliste Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins. Šova dalībnieki uzstājās gan ar jaunapgūtām dejām, gan arī rādīja kādu no iepriekš redzētiem priekšnesumiem.

Jau iepriekš izklaides portāls Mango rakstīja, ka piektais dejotāju pāris - dziedātāja Ella un deju studijas RV Studio īpašnieks Rihards Mailītis neizmantoja iespēju, lai atgrieztos šovā, jo Ella jau devusies uz Maiami, kur viņa aicināta piedalīties ikgadējā Winter Music konferencē, kā arī kā DJ Ella uzstāties naktsklubā.

Atgriešanās raidījumā žūrijas pārstāvjiem tika liegtas tiesības dejotāju sniegumu vērtēt ar atzīmi. Jau pēc pirmā priekšnesuma šova vadītāja Jana Duļevska, apstaigājot žūrijas pārstāvjus, atņēma viņiem atzīmes un paziņoja, ka žūrija šajā vakarā drīkst tikai komentēt dejotāju sniegumu mutiski, bet to, kurš pāris atgriezīsies šovā, ar telefonbalsojuma palīdzību noteiks tikai un vienīgi skatītāji.

Pastāvīgās žūrijas pārstāvju - Vladimira Ponomarjova, Anitas Šmites un Alberta Kivlenieka - rindas kuplināja dziedātājs, šovmenis un pirmā deju šova uzvarētājs Lauris Reiniks.

Aizvadītajā nedēļā sarunā ar izklaides portālu Mango Dana Dombrovska atklāja, ka ļoti nopietni gatavojas septītajam šova raidījumam un kopā ar savu deju partneri un deju skolotāju Aleksandru Aļošinu mācās pasadobli. Danas un Aleksandra vēlme ir piepildījusies, un viņi turpinās cīņu par 1. vietu. Arī šoreiz, uzzinot, ka ir uzvarējuši, Dana ļāva vaļu emocijām un no skatītājiem neslēpa asaras, tikai šoreiz tās bija prieka nevis sarūgtinājuma asaras.

Foto: aģentūra f64.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!