Samtaini melnā debess dvesma vijās vecpilsētas šauro ielu labirintos. Iztālēm dzirdamas iedzīvotāju aizdzerto balsu klaigas, kas ieskautas pavedinošos aizsmakušu sieviešu čukstos, dzirdami steidzīgi soļu pāri bijīgi aiztraucamies tālāk gar netiklo bāru un nešķīstas slavas iemantojušiem piekrastes namiem; tuvumā saklausāma viegla ūdens šalku sinhronija, kas nakts piesātināto klusību dara manāmi satraucošu, ja lemts šķērsot izdegušu laternu ieskautās sānieliņas un noslīgt drēgno namu starpās, no kuru drūmajām dzīlēm dzirdami reibumā ieslīgušu vīriešu gārdzošie smiekli, apreibušu sieviešu spiedzieni vai nekaunīga ņirgšana, kam piebalso māla kausu šķindas un augšstāva izpriecu klusināta kņada.

include"$includes_dir/mangoVote/results.inc"; ?>

Ne visu namu slava apveltījusi tos ar šausmām līdzvērtīgu netiklības elpu. Vecpilsētas dzīlēs, aiz bordeļu kvartālu uzdzīves un kardināla esences pieblīvētu aristokrātu midzeņu centrāles, mijkrēslī slejās šauru aprindu izraudzīta celtne. Klusuma un ēnu cīņas ieskauta, tā vilina logā uzmeklēt aizkaru nenoklātu spraugu, lai raudzītos grēka pavardā - elegances, greznības un liesmu atvarā, kur kvēle skauj plūstošās telpas apveidu, absinta poētiskais zaļums piepilda glāžu aprises, sienās rotaļājas sārtas uguns ēnas un bijīgi vairās tuvoties Viņa tēlam, atstājot to blīvas tumsas skavās: vientulībā un mistikā.

Noslīdzis brokāta sofas patvērumā, caur tumsas aizsegu Viņš vēroja pazīstamo, graciozo stāvu, kas, nemanāmi ieslīdējis pa ārdurvju velvi, laupīja skābekļa daudzumu un ienesa uzbudinoša aromāta dvesmas klātieni. Daiļais stāvs raudzījās Viņā pievērtām, ēnā iegrimušām acīm un lūpu kaktiņos tikko manāmi plaukstošu smīnu, sārtu un aicinoši pavērtu. Galvu viegli atliekusi uz sānu, Viņa ļāva zeltaini brūnajiem matiem atsegt smalki veidoto gulbja kaklu, kleitas nenosegto muguras augšdaļu, trauslos plecus un saulē nokarsēto dekoltē, kas izdaiļo asinīm pieplūdušās krūtis; slaidais viduklis, sažņaugts korsetes saitēs, izgrezno krāšņos, pilnīgos gurnus un slaikās kājas, kas aizsegtas gaisīgiem apakšsvārku krokojumiem.

Ar acu skatienu izbaudījis sievietes auguma daiļās aprises, iemalkojis prāvu devu absinta gurdeno aizmirstību un atskārtis Viņas nesteidzīgo, rāmo tuvošanos, Viņš sajuta neremdināmas alkas pēc sievietes miesas un tās dzīlēs apslēpto nektāru. Viņa spēcīgais ķermenis saspringa gaidās, acis zvēroja iekārē un rokas trīsēja vēlmē tvert Viņas augumu - gurnus, vidukli, krūtis, lūpas -, lai sniegtu tai svētāko baudu, uz ko spējīga sievietes grēcīgā miesa.

Dažas podziņas padevās, tika pārrauta kāda šuve - korsetes stingrais šņorējums atraisījās un zem brokāta slēptā miesa atdevās Viņa tvēriena varai.

Saplosīto apģērbu drānas rotāja tveicīgās telpas aprises. Kailie ķermeņi, kamīna liesmu izgaismoti, uz zvērādas paklāja locījās saldkaisles baudā, sviedru lāsītēm ritot gar muguru, lai, sasniegušas tveicīgos gurnus, iztvaikotu miesu saplūšanas apvidū. Nokvēlināto ogļu sprakšķi mijās ar trīsošām elsām un saraustītu elpu, kas brīžiem aprāvās, nespējā tvert pēc gaisa. Viņas smalkie pirksti, saspringuši spēka pieplūdumā, ar nagiem iecirtās Viņa spēcīgajā mugurā, aiz sevis atstājot apsārtušas švīkas. Baudas pilnbriedā, kad miesas saplūda veselumā, viņu balsis aizlūza, bet ķermeņi eksplodēja, saļimstot bezspēkā.

Viņš noskūpstīja Viņas aizvērtos acu plakstiņus, viegli skāra ar pašu mēles galiņu rožainās lūpas un raudzījās Viņas mierpilnajā sejā, kas staroja rāmo liesmu sārtumā. Viņš atslīga Viņai līdzās, baudot spēka apsīkumu, glāstīja Viņas maigo miesu ar pirkstu galiem, vēroja Viņu iegrimstam miegā un piekļāvās Viņas karstajam ķermenim, lai tā patvērumā aizvadītu kārtējo mēnesnīcas  norietu.

Uz e-pastu erots@mango.lv iesūti arī savu stāstu un piedalies konkursā par ceļojumu uz Itāliju! Sīkāk par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!