Izklaides portāls Mango izsludina otro erotisko stāstu konkursu, kas sāksies šī gada 8. septembrī un noslēgsies 20. novembrī, kad tiks paziņoti konkursa uzvarētāji un pasniegtas balvas. Konkursa uzvarētājs balvā saņems romantisku ceļojumu divām personām uz "mūžīgo pilsētu" Romu.

Balvas

Pirmās vietas ieguvējs balvā saņems ceļojumu divām personām uz Itālijas galvaspilsētu Romu (ceļojuma paketē iekļauts turp-atpakaļ aviolidojums, nedēļu ilga dzīvošana trīszvaigžņu viesnīcā Romas pilsētas centrā, kā arī iespēja pašam izvēlēties ceļojumam piemērotu laiku).

Otrās vietas ieguvējs balvā saņems iespēju vienu nakti pavadīt Hotel Jūrmala SPA numurā divām personām ar brokastīm un saunu un baseinu centra Wellness Oasis apmeklējumu, savukārt trešās vietas ieguvējs varēs divatā šajā viesnīcā apmeklēt saunu un baseinu centru Wellness Oasis.

Konkursa noteikumi

Stāsti uz e-pasta adresi erots@mango.lv jāiesūta divu mēnešu laikā no 8. septembra līdz 8. novembrim (ieskaitot). Tiesības piedalīties konkursā ar saviem stāstiem (vienu vai vairākiem), kā arī tos lasīt, ir visiem interesentiem, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Protams, jūs varat publicēt stāstus arī ar pseidonīmu, taču, tos iesūtot, jums jānorāda savs īstais vārds un tālruņa numurs, lai veiksmes gadījumā sazinātos par balvu saņemšanu. Mango garantē pilnīgu anonimitāti.

No 9. novembra redakcija iesūtītos stāstus vairs nepieņems, tomēr balsojums turpināsies vēl divas nedēļas - līdz 16. novembra plkst. 12:00, kad balsošana tiks apturēta, un konkursa otrajā kārtā desmit labākie stāsti tiks iesniegti kompetentai žūrijai, kas arī noteiks uzvarētāju.

Lasītāju iesūtītajiem stāstiem jābūt 3000 līdz 5000 rakstu zīmju gariem (viena līdz divas A4 lapas). Redakcijai ir tiesības iesūtītos stāstus bez paskaidrojumiem nepublicēt, ja tie neatbilst konkursa noteikumiem, ir pārāk aizskaroši vai rupji, stilistiski un literāri nepieņemami.

Atgādinām, ka portālā Mango.lv ievietotais saturs ir aizsargāts saskaņā ar Latvijas Republikas Autortiesību likumu. Sīkāk par jautājumiem, kas saistīti ar autortiesībām, lasiet šeit! Gadījumā, ja jūsu iesūtītie stāsti kādā citā portālā vai žurnālā ir publicēti jau iepriekš, ar autortiesībām saistītos jautājumus jāuzņemas stāsta iesūtītājam.

Žūrija

Kad balsošana tiks apturēta, desmit labākie stāsti tiks iesniegti izvērtēšanai plaša spektra ekspertu žūrijai, kas arī 20. novembrī noteiks uzvarētāju. Žūrijas sastāvā erotisko presi pārstāvēs Rita Lasmane, latviešu popmūziku - mūziķis Mārtiņš Freimanis, teātri - aktieris Ģirts Ķesteris, bet ārstu biedrību - seksologs Artūrs Vāvere.

Balsošana

No 8. septembra līdz 16. novembrim ikviens portāla lasītājs varēs balsot par jebkuru (vienu, vairākiem vai visiem) stāstu. Taču ņemiet vērā - no vienas interneta pieslēguma adreses katru stāstu vērtēt iespējams tikai vienreiz 24 stundu laikā. Ja, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas, notiks krāpnieciskas darbības, pievienotās balsis tiks anulētas.

Mango redakcija atgādina, ka pirmajā erotisko stāstu konkursā uzvarēja autors Benvenuto ar savu erotisko stāstu Pusdienas divatā, kā arī novēl veiksmi visiem dalībniekiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!