LNT attiecību šova Sapņu līgava otrajā sērijā divpadsmit palikušie šova dalībnieki jeb "lieliskie vīrieši", turpinot cīņu par līgavas sirdi, iejutīsies sieviešu ādā.

Kā zināms, dalībnieki šovā cīnās par skaistās Ievas Kokorevičas simpātijām vai arī naudas balvu - pieciem tūkstošiem latu.

Dalībnieki šova otrajā sērijā nokļūs neparastā situācijā, kas viņiem liks uz sevi paskatīties caur citu prizmu: puiši tiks izaicināti uzdrīkstēties. Daži puiši uzskata, ka iejušanās sieviešu tēlos viņu personības atklās spilgtāk nekā ierastais uzvalks.

Šova vadītāja Ieva Kokoreviča izmantos astrologa padomu, lai noskaidrotu, kādu motīvu vadīti puiši piedalās šajā šovā, kā arī lai noskaidrotu, kuri ir piemērotākie līgavaiņa kandidāti.

Šova laikā puiši dzīvo nošķirti no realitātes, un Sapņu līgavas veidotāji aicinājuši šova dalībniekus veidot dienasgrāmatas, kurās iespējams atklāt savas sajūtas, pārdomas par šovu, kā arī paust viedokli par citiem dalībniekiem.

Piemēram, šova dalībnieks, kurš reālajā dzīvē ir namu apsaimniekotājs Jānis Kuzma, uzzinājis, ka viņam būs jāpārģērbjas par sievieti gados un jālido uz slotas, vēlējās palikt savās ikdienas drēbēs. Puisis sākotnēji neizprata, kā šis tēls varētu izskatīties, tāpēc viņu uz pārģērbšanos vajadzēja pierunāt.

Sestdien, kanālā LNT, pulksten 21.10 Sapņu līgavas otrajā sērijā Kokoreviča izvēlēsies, kuram no dalībniekiem šovs būs jāpamet.

Foto: LNT arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!