Foto: Mango

LNT kaislībām un intrigām bagātā šova Latvijas princese dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā) šova laikā sev pievērsusi ne tikai preses uzmanību, bet radījusi arī pastiprinātu klientu interesi savā darba vietā - Parex bankas klientu apkalpošanas centrā.

Izklaides portāls Mango Sanitu Kubliņu (25) sastapa Rīgas Modes nedēļas ietvaros notiekošajā latviešu dizaineres Indras Salcevičas SALT kolekcijas skatē, uz kuru Sanita bija ieradusies kopā ar māsu, juristi Iritu Kubliņu (26), kas tur par māsu īkšķi un cer, ka Sanita nokļūs līdz šova Latvijas princese finālam.

"Esmu iecerējusi apmeklēt vēl kādu modes skati, bet pēdējā laikā bankā esmu ļoti noslogota. Vienā skriešanā," skaidro Sanita, kas no tirdzniecības centra Alfa uz Salcevičas modes skati braukusi divas reizes. "Kad jau biju pusceļā uz skati, bankā bija jāizdara vēl dažas lietas, tāpēc griezos apkārt un braucu atpakaļ uz darbu," tā Sanita.

Runājot par "princešu" šovu, Sanita atklāj, ka tajā bez intrigām neiztikt. "Es nenožēloju, ka pieteicos šajā šovā, jo es neesmu neko tādu izdarījusi, par ko man vajadzētu slēpties vai kaunēties no puspasaules. Sievietes jau ir tādas klačas, ar ko mēs saskaramies arī reālajā dzīvē. Vīriešu kompānijā tas ir korektāk, jo, ja viņi kaut ko runā vai aprunā, tas neaiziet pa puspasauli. Tāpēc, ja par mani ko runā, es nemēģinu iet un pierādīt, vai nu es esmu tāda, vai neesmu, to nav vērts darīt. Bet intrigas šovā ir un būs vēl. Tas ir šovs, un meitenes ir tik dažādas, viena par otru grib būt labāka, un tas arī rada saspringto situāciju," savas emocijas par šovu atklāj Sanita, kuru pastiprinātā uzmanība nav negatīvi iespaidojusi.

Viņa neslēpj, ka bieži vien arī dodas izklaidēties uz klubiņiem. Vaicājot, vai arī klubiņos Sanita dejo uz bāra letes, viņa atklāj, ka tam jau tās bāra letes ir domātas. "Ja tas viss notiek smuki, kāpēc ne? Es bieži ar draudzenēm izklaidējos. Neesmu tā pelēkā pelīte, kura sēdēs mājās, vai arī klubiņā sēdēšu stūrīti ierāvusies un skatīšos, kā citi izklaidējas. Nē, es brīvi jūtos," skaidro Sanita.

Taču, ja Sanita ir pacēlusies vienu metru virs zemes, tad viņas māsa Irita ir klāt un apslāpē māsas kaislības. "Ja es esmu velniņš, tad māsa mums ir kā eņģelītis," savas attiecības ar māsu raksturo "princese". Abām māsām ir gan kopīgas intereses, gan vienādi mājdzīvnieki - britu īsspalvainie murrātāji.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!