Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā pašmāju medijos parādījās informācija, ka par "mēnešreižu princesi" dēvētā šova Latvijas princese 2009 dalībniece Aiga Bāliņa (attēlā) pārcēlusies uz dzīvi Francijā. Pēc informācijas nonākšanas medijos izklaides portāls Mango saņēma vēstuli no pašas "princeses" Aigas.

Šajā nedēļas nogalē noslēgsies skandāliem apvītais "princešu" šovs, un raidījuma izskaņai par godu, kā jau ierasts, gaidāma vērienīga ballīte kādā no Rīgas naktsklubiem. Noslēguma pasākumu saskaņā ar parakstītajiem līgumiem spiestas apmeklēt arī visas izbalsotās šīs sezonas šova dalībnieces, bet Aiga par to nebēdā, lai gan viņai tiek pārmesta līguma noteikumu neievērošana.

"Šobrīd mani nemaz neinteresē, kas notiek ar šovu, jo es esmu Francijā un mana dzīve turpinās. Es neesmu cilvēks, kas cenšas celt savu vērtību uz citu nelaimju fona, tādēļ tādas intrigas, kas tika veidotas šovā man nebija pieņemamas. Man ir savi principi un savas vērtības, kas vairumam cilvēku laikam nav pieņemami, bet es esmu laimīga, un tas ir galvenais," izjūtās dalās Aiga, kura, vērtējot savu tautiešus, neskopojas ar visnotaļ skarbiem vārdiem.

"Latvijas sabiedrība ir tik limitēta un viegli ietekmējama. Esmu vīlusies. Man ir radies priekšstats, ka latviešiem gluži vienkārši ir grūti priecāties par laimīgiem cilvēkiem, bet es esmu ļoti laimīga," Latvijas sabiedrības reakciju pēc viņas piedalīšanās šovā vērtē pati Aiga un nelielu kritiku velta arī izklaidēties kārajām šova dalībniecēm. "Man ir savas morāles normas, un tādas izdarības kā dejošanu uz bāra letes es nespēju saprast."

Visvairāk Aigu sāpinājusi daudzu cilvēku reakcija uz viņas daudzkārt izskanējušajiem apgalvojumiem, ka vismīļākais vīrietis pasaulē meitenei ir viņas tētis un ka mamma pat jūtot greizsirdību uz savu atvasi par nedalīto tēva mīlestību.

"Man tiešām ir pats labākais tētis pasaulē, kurš var būt labākais paraugs meitas dzīvei. Es viņu mīlu, un ir sāpīgi noskatīties, ka cilvēki kļūst aizdomīgi par kaut ko tādu," stāsta Aiga, un atklāj, ka, dzīvojot Francijā, viņai ir "skaistas attiecības ar visbrīnišķīgāko puisi".

"Man ir prieks katru rītu piecelties kopā ar viņu," savas attiecības ar draugu Jāni raksturo meitene, kurai šīs nedēļas sākumā apritēja divdesmitā jubileja. "Mans ceļojums ir sācies. Tas iet augša un lejā, bet manas acis ir plaši atvērtas, lai neko nepalaistu garām. Es mīlu dzīvi, un tas ir galvenais. Es dzīvoju ar smaidu, un tas nebūt nav bērnišķīgums - es vienkārši daru to, ko vēlos un neierobežoju sevi, jo dzīvoju tikai vienreiz," atzīmējot savu apaļo jubileju, izjūtas raksturo šova laikā par pārmērīgu bērnišķību pārmetumus saņēmusī Aiga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!