Šīs nedēļas beigās noslēgsies intrigām pārbagātais LNT šovs Latvijas princese 2009, un šova dalībnieču parakstītie līgumi paredz, ka svinīgā fināla ceremonija jāapmeklē visām otrās sezonas "princesēm". Par "mēnešreižu princesi" dēvētā Aiga Bāliņa (attēlā) tomēr šo prasību ignorēs, jo viņa devusies prom no Latvijas.

Pirms piedalīšanās šovā tā dalībniecēm bija jāparaksta līgums ar LNT, kurā noteikts, ka visām "princesēm" svētdien, 13. decembrī, obligāti jāapmeklē šova noslēguma ceremonija, kurā tiks noskaidrots, kura no divām finālistēm - Sanita Kubliņa vai Alise Piterniece - iegūs "princeses" titulu.

Šīs nedēļas sākumā kļuvis zināms, ka "naivais dabas bērns" Aiga ignorējusi šova veidotāju prasības un šova finālu negatavojas apmeklēt. Jaunā meitene novembra beigās pametusi Latviju un devusies uz Franciju, ko apstiprina arī dienasgrāmatas ieraksts viņas sociālā tīkla draugiem.lv profilā, kas liecina, ka meitene Francijā ieradusies 21. novembrī.

Tā kā "princese" Aiga pēc daudzajām ne visai glaimojošajām publikācijām ir apvainojusies uz Latvijas medijiem, viņa no sīkākiem komentāriem par to, kas mudinājis jauno meiteni pamest dzimteni un doties uz Franciju, atsakās. Aiga vien atklājusi, ka iespējamās šova veidotāju sankcijas par līguma neievērošanu meiteni nebaidot un viņa jau atradusi kādu juristi, kura šova noslēgumā pārstāvēšot skandalozo "princesi".

"Aiga ir devusies uz Franciju, kur šobrīd strādā. Diemžēl viņa ir pievienojusies tiem latviešiem, kas meklē darba iespējas ārpus Latvijas. Aiga par neierašanos uz finālu brīdināja mūs laicīgi. Tā kā mūsu spēkos nav mainīt situāciju valstī, mēs šo faktu pieņemam," izklaides portālam Mango radušos situāciju un "princeses" Aigas aizbraukšanu komentēja šova Latvijas princese 2009 producente Ilze Jansone.

Bērnišķīgi naivā un atklātā Aiga, kura pirmdien, 7. decembrī, atzīmē savu 20. dzimšanas dienu, skatītāju atmiņā palikusi pēc šova pirmajā raidījumā izskanējušā paziņojums par "Latvijas princi" dēvētajam šova vadītājam Valdim Škutānam, ka viņai kuru katru brīdi sāksies mēnešreizes.

Lai gan Aiga no šova tika izbalsota jau oktobra beigās, viņas vēlāk presē izskanējušie apgalvojumi un pārdzīvojumi par šovā pieredzēto nodrošinājuši, ka tieši šo savdabīgo dabas bērnu televīzijas skatītāji atceras kā vienu no spilgtākajām šova dalībniecēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!