Foto: F64

Aizvadītās nedēļas nogalē uz Filipīnu salām devās pirmā LNT šova Latvijas princese dalībniece un četrkājaino mīluļu skaistumkopšanas salonu tīkla Lilly Pet Boutique & SPA īpašniece Diāna Kubasova (attēlā), kur viņa piedalīsies prestižajā konkursā Miss Earth 2009.

Šis konkurss oficiāli sāksies 22. novembrī, un šogad tas veltīts dabas aizsardzības problēmām. Konkursā piedalīsies vairāk nekā 80 meitenes no visas pasaules, un tā sagatavošanas laikā  dalībnieces piedalīsies dažādās vides aizsardzības un labdarības akcijās.

Aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj, kāpēc uz vienu no trijiem pasaulē lielākajiem konkursiem aizsūtījusi tieši Diānu Kubasovu un kāds viņai sakars ar dabas aizsardzību: "Tā kā Diāna Latvijā aktīvi darbojas šajā jomā – rīko un piedalās vides sakopšanas talkās, darbojas dzīvnieku aizsardzības biedrībā un piekopj "zaļu" dzīvesveidu, aģentūra Mis Latvija uzskata Diānu par piemērotu delegāti šim konkursam."

Mango jau rakstīja, ka Diānas dalību konkursā atbalsta gan viņas vecāki, gan arī māsa - TV šova Latvijas princese 2 dalībniece Simona Kubasova. "Tā kā konkurence ir milzīga, domāju, ka māsai galvenais nav uzvarēt - galvenais ir piedalīties," sarunā ar Mango atzina Simona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!