Foto: AFI

NBA kluba Golden State Warriors uzbrucējs Andris Biedriņš (attēlā) ir oficiāli saderinājies ar LNT šova Latvijas princese 2008 finālisti un pasākumu aģentūras Sarkangalvīte vienu no īpašniecēm Madaru Grīnbergu.

Lai gan Biedriņš izteicis vēlmi ar "princesi" apprecēties un ņemt savu mīļoto meiteni līdzi uz Ameriku, Madara izklaides portālam Mango pastāstīja, ka pagaidām tomēr paliks Latvijā, jo viņas izklaides biznesam šī vasara sola finansiālu pacēlumu.

Par privāto dzīvi Madara Grīnberga runā izvairīgi, jo pirms diviem gadiem cietusi no mediju pastiprinātas uzmanības, kad tika aprakstītas teju katras "princeses" gaitas.

Madarai ar Latvijas pelnošāko basketbolistu izveidojušās nopietnas attiecības, un "princese" pat pāris reizes viesojusies pie sava puiša Amerikā. Šobrīd Andris atbalsta mīļotās izklaides biznesu un klātienē apmeklē arī Madaras rīkotos pasākumus.

"Pirms diviem gadiem teicu nē uzņēmējdarbībai un ar savu draudzeni nodibinājām radošu uzņēmumu SIA Sarkangalvīte, kurā esmu arī valdes priekšsēdētāja. Es vadu pasākumus, bet mana biznesa partnere Zane, kura ilgus gadus ir bijusi kā dīdžejs, parasti atbild par pasākuma muzikālo daļu. Plašākā sabiedrībā viņa zināma kā DJ Only," par savu biznesu portālam Mango stāsta Madara.

Vaicājot, kāpēc uzņēmums nosaukts par godu Sarkangalvītei, Madara atklāj, ka ar slaveno pasaku tēlu viņas uzņēmumam nav saistība. "Svarīgi bija izveidot uzņēmumu ar skanīgu nosaukumu, ko viegli atcerēties. Man liekas nepieņemami, ka pasākumu aģentūras nosauc sevi nesaprotamu burtu salikumos," viņa piebilst.

Šovasar Madara neplāno pamest Latviju, jo sākusies karstā vasaras sezonas ballīšu sezona. "Es, paldies Dievam, nevaru par krīzi sūdzēties, ko mūsu uzņēmumu tā neietekmē. Mums jau ir pieteiktas vairākas kāzas, sporta pasākumi, dzimšanas dienas party un ir padomā arī dažas ballītes Jūrmalas pludmalē," skaidro Madara, kura cer, ka šovasar viņai izdosies arī novadīt citiem mīlētājiem košas kāzas.

Mango jau ziņoja, ka Andris Biedriņš, kurš, pēc ekspertu aplēsēm, NBA saņem pārāk daudz naudas, pagājušajā sezonā uzstādīja NBA antirekordu, kļūdams par sliktāko soda metienu izpildītāju līgas vēsturē. Lai gan Biedriņš medijiem solīja, ka soda metienu tehniku centīsies pilnveidot, basketbolista dzīvē prioritātes tagad ir mainījušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!