Foto: F64

Ceturtdien, 29. jūlijā, Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs un faktiskais Rīgas saimnieks Ainars Šlesers tikās ar konkursa Jaunais vilnis organizētājiem un Krievijas estrādes slavenībām.

Rīgas domē viesojās konkursa žūrijas komisijas līdzpriekšsēdētāji Igors Krutojs un Raimonds Pauls, kā arī dziedātāji Ļevs Ļeščenko, Josifs Kobzons un citas slavenības.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Šlesera preses sekretārs Ģirts Dripe pastāstīja, ka Rīgas vicemērs tikšanās laikā sveicis Krutoju viņa dzimšanas dienā un uzdāvinājis viņam "nopietnu grāmatu par Rīgu", kā arī, protams, pasniedzis ziedus.

Tāpat aizgājušajā dzimšanas dienā sumināts Jaunā viļņa organizatoru pārstāvis Aleksandrs Šenkmans, un tikšanās laikā Šlesers arī personīgi pateicies maestro Raimondam Paulam, ka viņš tomēr nolēmis šogad piedalīties konkursa organizēšanās un pārstāvēt Latvijas vārdu.

Tāpat Dripe pastāstīja, ka Šlesers kopā ar ģimeni jau apmeklējis divus aizvadītos Jaunā viļņa koncertus un apņēmies ierasties arī uz pārējiem festivāla ietvaros notiekošajiem pasākumiem, jo "viņš jau mums daudzus koncertus apmeklē".

Fotogalerijā ieskats Aināra Šlesera un Jaunā viļņa zvaigžņu tikšanās reizē (foto: F64 un LETA).

  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!