Foto: F64

Dziedātāja Natālija Tumševica pārtraukusi ciemošanos pie sirdsdrauga Maskavā, jo saņēmusi vēsti no Rīgas, ka iekļuvusi konkursa Jaunais vilnis 2009 atlases kārtā. Tumševica ir viena no deviņiem pašmāju mūziķiem, kurus žūrija izvēlējās dalībai otrajā konkursa atlases kārtā.

Lai arī iekļuvusi nākamajā atlases kārtā, Tumševica atklāj, ka vēl pāragri priecāties, jo nopietni jāgatavojas fināla atlasei. Sarunā ar izklaides portālu Mango Tumševica atklāj, ka nepārdzīvotu arī, ja viņas vārdu nenosauktu starp iespējamajiem konkursa dalībniekiem. „Taču, ja reiz esmu tikusi devītniekā, atliek vienīgi uzvarēt," pārliecināta par sevi ir dziedātāja.

Tumševica atklāj, ka viņa tā nevar mierīgi iziet uz skatuves un dziesmas laikā stāvēt miera stājā. „Man vajag kustēties, esmu enerģiska," tā jaunā vokāliste.

Pirms brauciena uz Maskavu pie mīļotā drauga un dziedātāja no Krievijas grupas Инь-Ян Sergeja Ašihmina Tumševica pabijusi arī Londonā, kur iepazinusies ar studiju iespējām. „No septembra atsākšu studēt. Vēl nezinu, kur studēšu. Pilnīgi iespējams, ka tā būs Maskava," skaidro Tumševica.

Dziedātāja kļuva pazīstama plašākais sabiedrībai, kad piedalījās Krievijā populārajā televīzijas šovā Zvaigžņu fabrika, bet šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā viņa palika 3. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!