Foto: Mango

Jūrmalas lepnākās viesnīcas Baltic Beach Hotel elegantajos prezidenta apartamentos sestdien iekārtojusies starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis mūza un Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova.

Viņa viensīcā ieradusies kopā ar savu uzticamo pavadoni - Krievijas humoristu Maksimu Galkinu.

Centrālajā dzelzceļa stacijā Rīga Pugačova un Galkins ieradās ar tālsatiksmes vilcienu Maskava – Rīga speciāli vagona lokomotīvei piekabinātajā Pugačovas personiskajā vagonā. Kā ierasts, Krievijas estrādes zvaigzni sagaidīja liels fanu pūlis, kā arī preses pārstāvji un Jaunā viļņa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs. Iepriekšējos gados Rumjancevs Pugačovai pasniedza puķu pušķi ar Krievijas estrādes dīvas mīļākajiem ziediem – lizantēm, bet šogad, izkāpusi no vilciena, Pugačova tika pie apjomīga ziedu pušķa, kas bija veidots no margrietiņām, rudzupuķēm un magonēm.

Sapulcējušies cilvēki sprieda, ka Pugačova neierasti labi izskatās - pat labāk nekā pagājušajā vasarā. Pugačova un Galkins piestrādājuši arī pie sava vizuālā tēla un jauna līdz šim neredzēta matu sakārtojuma.

Runā, ka dižķibele skārusi arī Jaunā viļņa organizatorus, tāpēc Pugačova savus greznos apartamentus segs pati nevis kā iepriekš, kad viņas dzīvošanu prezidenta apartamentos apmaksāja konkursa organizatori. Ja pārējās Krievijas estrādes zvaigznes šogad netiks vizinātas lepnos braucamrīkos, tad Jaunā viļņa "mūza" konkursa laikā vizināsies savā baltajā limuzīnā, ko viņa uzticīgi izmanto jau trešo gadu.

Pugačova Rīgā ieradās labā garastāvoklī, jokoja un smaidīja preses fotogrāfiem, kas ir liels retums. Lai arī limuzīna salonā bija arī stiprāki dzērieni, Alla atteikusies lietot grādīgos dzērienus.

Pugačova un Galkins no dzelzceļa stacijas savā limuzīnā mēroja ceļu uz Jūrmalas Baltic Beach Hotel. Tiesa gan, šoreiz Alla neko neiegādājās viesnīcas veikalos, jo no rīta zīmolu veikali vēl nebija atvērti. Drīz vien Galkins iznāca uz viesnīcas balkona, un pēc laiciņa viņam pievienojās arī Pugačova. Uz izklaides portāla Mango sveicieniem Alla un Maksims atbildēja ar rokas mājienu un neliedza arī smaidu paparaci kamerai.

Pa dienu Pugačova un Galkins atpūtīsies prezidenta apartamentos, bet vakarā dosies ciemos pie pie izcilā krievu humorista Mihaila Zadornova uz viņa villu Lielupē.

Foto: AFI un Mango.lv.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!