Foto: Mango

Krievijā populārais komponists Igors Krutojs jau otro nakti pēc kārtas pēc konkursa Jaunais vilnis Jūrmalas elitārajā klubā La Riva svin savu 56. dzimšanas dienu. Atšķirībā no iepriekšējās nakts svinībām šoreiz uz Krutoja ballīti bija ieradies arī krievu miljardieris Romans Abramovičs (attēlā).

Laikā, kamēr Dzintaru koncetzālē norisinājās konkursa Jaunais vilnis 2010 otrā konkursa programma, preses pārstāvji visu uzmanību veltīja VIP ložām nevis jaunajiem konkursantiem, jo gaidīja ierodamies vienu no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem - Romanu Abramoviču.

Taču krievu miljardieri izdevās vien sastapt neilgi pirms pusnakts elitārajā Lielupes klubā La Riva, kur Abramovičs bija ieradies, lai personīgi apsveiktu Igoru Krutoju. Jau iepriekš Krutojs, Jaunā viļņa atklāšanas preses konferencē lieloties, bija solījis, ka Abramovičs Latvijā būs sastopams 29. jūlijā.

Lai gan sākotnēji Ambramoviča apsardze Krutoja dzimšanas dienas ballītē sekoja līdzi fotogrāfu darbam un īpaši neļāva miljardieri fotografēt, tomēr, kad Abramovičs bija ieturējis maltīti, kā arī aprunājies ar ballītes augstajiem viesiem un sava palīga Sergeja Kopkova draudzeni - TV dīvu Kseniju Sobčaku, viņš labprāt klātesošajiem medijiem ļāva sevi iemūžināt fotogrāfijās. Tiesa gan, Abramovičs Krutoja ballītē uzkavējās vien pāris stundas un ātri vien pirms pusnakts viņš apsargu pavadībā pameta La Rivu, tā arī nesagaidījis pat jubilāram dāvāto grezno torti vairākos stāvos.

Portāls Mango jau ziņoja, ka 27. jūlijā Rīgas pasažieru ostā pirmo reizi pietauvojās krievu miljardiera 64,5 miljonus vērtā jahta Pelorus, uz kuras tās īpašnieks Abramovičs pavadīs laiku, kamēr uzturēsies Latvijā. No drošiem avotiem zināms, ka Abramovičs dienā, kad viņam piederošā jahta pietauvojusies Rīgas ostā, viesojies pie uzņēmēja Aināra Gulbja SWH ēkā Skanstes ielā.

Taču Krutoja ballīte pēc Abramoviča aiziešanas strauji uzņēma apgriezienus un karstasinīgās dejās laidās "ballīšu lauvene" Ksenija Sobčaka, uz kuras aktivitātēm noraudzījās arī Ksenijas jaunais draugs, Abramoviča palīgs Sergejs Kapkovs.

Savukārt Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite pie Jurija Antonova padomju laikā radītajiem hitiem laidās trakulīgās dejās ar savu dzīvesbiedru Mihailu Zemcovu. Uz deju plača kārtīgi izdejojās arī nu jau aizsaulē aizgājušā pirmā Krievijas prezidenta Borisa Jeļcina meita Tatjana Djačenko ar dzīvesbiedru.

Beidzot no saviem prezidenta apartamentiem Baltic Beach Hotel bija iznācis arī bijušais tenisists Marats Safins, kurš savulaik ir atradies pirmajā vietā ATP reitingā. Marats ar draugiem naski slēdza derības un izrādīja uzmanību vietējām meitenēm.

Kopā ar Krievijas šovbiznesa zvaigznēm uz deju plača kārtīgi izdejojās arī Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi, jo "viņš jau mums daudzus koncertus apmeklē".

Savukārt Jūrmalas domes priekšsēdētājs Romualds Ražuks dziedāja līdzi Antonova izpildītajiem hitiem un ar savu dzīvesbiedri Ingunu Ebelu Krievijas populāro dziedātāju uzstāšanos vēroja, sēžot pie galdiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!