Foto: Mango

Enerģiskās grupas Kombuļi dalībnieki Inese (attēlā) un Ēriks Cibuļski, neraugoties uz stindzinošo aukstumu, otrdien četros no rīta sēdās satiksmes autobusā, lai dotos uz Rīgu, kur Latvijas Televīzijā Inese iesniedza savu dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese Cibuļska atklāj, ka ir saviļņota, un neslēpj prieku, ka ieradusies Rīgā, lai iesniegtu savu sarakstīto dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei.

Lai gan Mango jau rakstīja, ka grupa Kombuļi ir uz izjukšanas robežas, grupa pagaidām vēl muzicē kopā, jo Inesi un Ēriku aicina spēlēt ballītes dažādās Latvija vietās, tomēr Inese kaļ plānus par citu  duetu - ar savu jauno skatuves partneri Jāni Daili viņa jau ierakstījusi vairākas dziesmas un vienu no tām iesniegusi arī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē. "Tas būs rokenrols," atklāj Inese.

Uz jautājumu, vai dziedātājas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Ēriks Cibuļskis nekļūst greizsirdīgs par Ineses jauno skatuve partneri, Inese koķeti atsmej, ka Ērikam nav pamata būt greizsirdīgam.

Kombuļu līdere arī sašutusi, ka viņas rīcībā ir trīs producenti, bet neviens nav pakustinājis ne pirkstiņu, lai palīdzētu Inesei aizpildīt pieteikumu Eirovīzijas atlasei.

"Viens no mūsu menedžeriem pat aizbraucis uz Kanāriju salām un uz atvadām vēl norādīja: "Jūs, Kombuļi, kļūsiet smieklīgi, iesniegdami dziesmu Eirovīzijā. Ja jūs iekļūsiet finālā, kas jūs sponsorēs, kur jūs ņemsiet 1000 latus, lai noalgotu frizieri un ģērbēju?" Taču es uzticos liktenim, un, ja vajadzēs, tad arī meklēsim, kas mūs sponsorē. Ja netikšu finālā, tāpēc jau nepārdzīvošu, bet došos tālāk uz citu konkursu. Kā var zināt, ja nepamēģināšu?" - apņēmības pilna ir Inese.

Kombuļu dziesmu autore neslēpj, ka, ierakstot dziesmu Eirovīzijai, jau iedzīvojusies parādos. "Bet tas ir tā vērts, jo nekā nedarot nekas nenotiks. Uzvaras gars manī ir pietiekoši," uzskata Inese un, ielūkojoties tālākā nākotnē, vizualizē sevi Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Norvēģijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!