Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Natalija Tumševica šonedēļ devusies uz Maskavu, lai klātienē vērotu starptautisko dziesmu konkursu Eirovīzija 2009. Tumševica neslēpj, ka viņai patīk Norvēģijas, Ukrainas un Grieķijas izpildītāji, taču šoreiz viņa plāno atbalstīt savējos un balsot par Intara Busuļa izpildīto dziesmu Probka.

Tiesa gan, cik lielu rēķinu Natalija Tumševica plāno atvēlēt telefonbalsojumam par Intaru Busuli, dziedātāja neatklāj.

Dziedātāja Maskavā apmetusies pie sava mīļotā drauga grupas Инь-Ян vokālista Sergeja Ašihmina. Tumševica stāsta, ka Maskava šajās dienās pārvērtusies par Eirovīzijas galvaspilsētu.

„Katru vakaru saistībā ar Eirovīziju notiek kāds pasākums. Par godu Eirovīzijai netālu no Kremļa ierīkota Eiromāja, kur notiek nakts diskotēkas, kas sākas pulksten 22 vakarā un beidzas divos naktī. Esmu bijusi uz Grieķijas un Ukrainas diskotēkām, kā arī dziedātājas Ani Lorakas debijas albuma prezentācijas koncertu, uz kuru bija ieradušies arī liela daļa Eirovīzijas dalībnieku,” telefonsarunā no Maskavas atklāj Tumševica, kas pasākumos sastapusi arī savus draugus no Krievijas šovbiznesa.

Tumševica ir sajūsmā arī par Eirovīzijas pirmo pusfinālu un atklāj, ka pasākuma organizatoriem izdevies radīt dinamisku un krāšņu skatuves noformējumu. 

„Visi pasākumi, kas notiek saistībā ar Eirovīziju, ir plaši apmeklēti. Uz koncertiem atbraukuši skatītāji no visas pasaules,” iespaidos dalās dziedātāja un piebilst, ka Maskavā satikusi arī Latvijas delegāciju un fotogrāfus.

Runājot par iespēju Busulim iekļūt Eirovīzijas finālā, Natalija saka, ka balsos un turēs īkšķi par Intaru. „Novēlu viņam panākumus, taču konkurence ir liela. Būs grūti. Man arī patīk, kā dzied Norvēģijas, Grieķijas un Ukrainas dalībnieki,” nosaka dziedātāja.

Pēc Eirovīzijas Tumševica atgriezīsies Rīgā, lai jau pēc pāris dienām dotos uz saulaino Antāliju. „Sen nekur neesmu bijusi atpūsties. Biju arī apslimusi. Tāpēc, lai atgūtu enerģiju, jāaizbrauc atpūsties,” tā Tumševica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!