Turpinām iepazīstināt ar Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases pusfināla dalībniekiem - grupu Camillas, kas izpildīs dziesmu Time Goes.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Camillas-TIMEGOES.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas Time Goes mūzikas autors un teksta līdzautors Romāns Faļkenšteins absolvējis Latvijas Mūzikas akadēmijas sitaminstrumentu nodaļu un šobrīd pedagoģisko darbu mūzikas skolā apvieno ar menedžera un producenta darbību. Savukārt Time Goes tekstu Falkenšteins sarakstījis kopā ar Ņinu Kovajkovu.

Pusfinālā uz skatuves grupai Camillas, izpildot dziesmu Time Goes, pievienosies arī dziesmas autors.

Faļkenšteins ir dziesmu autors grupām The Case, Juzt 5, Morning Kids, Camillas un dziedātājai ar skatuves vārdu Ketta.

2006. gada vasarā pieci jauni un talantīgi mūziķi apvienojās ar ideju izveidot kolektīvu ar neatkārtojamu, maigu skanējumu. Klasiskā bungu komplekta vietā mūziķi izmanto perkusiju setu - tajā ietilpst visdažādākie sitaminstrumenti: afrikāņu džambis, Latīņamerikas bongi un šeikeri arī tamburīns.

Šobrīd grupas sastāvā muzicē Āris (ģitāra), Nils (basģitāra), Ieva (flauta un bekvokāls), Katrīna (vokāls) un Edgars (perkusijas). Camillas dalībnieki ar mūziku nodarbojas profesionāli. Ieva un Nils absolvējuši Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, Katrīna mācās Rīgas 100. vidusskolas estrādes nodaļā, Āris studē džeza ģitāru Rīgas Doma kora skolā, bet Edgars apgūst sitaminstrumentu spēli Emīla Dārziņa Mūzikas koledžā.

Camillas  repertuārā ir oriģinālkompozīcijas, džeza, blūza tēmas un populāru izpildītāju Džeka Džonsona, Fools Garden un Aretas Franklinas dziesmu kaverversijas.

Faļkenšteins sarunā ar izklaides portālu Mango atklāja, ka grupa Camillas  regulāri uzstājas Rīgas klubos - Alcatraz, Bastejs un Tobago.

Arī pērn grupa piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases pusfinālā ar dziesmu Mr. Weatherman.

2008. gada novembrī grupa kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku piedalījās mūzikas un mākslas festivālā Bildes, turklāt grupa uzstājusies Rīgā notiekošajā Eiropas čempionāta galda hokejā apbalvošanas ceremonijā.

Grupas menedžeris pastāstīja, ka Camillas dalībnieki ir noskaņojušies Eirovīzijas pusfinālam un 7. februāra vakarā klubā Alcatraz prezentēs Eirovīzijas dziesmu Time Goes.

Camillas jau sākušas popularizēt savu dziesmu un mudināt klausītājus balsot tieši par viņu izpildīto dziesmu. "Eirovīzijā piedalāmies pēc olimpisko spēļu principa: galvenais nav uzvara, bet piedalīšanās prieks," tā Faļkenšteins.

Foto: grupas
Camillas
arhīvs un Artūrs Daukulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!