Foto: EPA/LETA

Lai gan daudzi uzskata, ka šovs Dejo ar zvaigzni radies Latvijā, tā tomēr nav. ASV šonedēļ startējusi jau desmitā sezona, kurā piedalās vairākas pasaules mēroga slavenības, bet, kā ierasts, preses uzmanība pastiprināti tiek pievērsta bijušajai Playboy modelei Pamelai Andersonei (attēlā).

Šajā sezonā šovā Dancing with the Stars piedalās tādi pazīstami cilvēki kā seriālu Beverlihilza, 90210 un Amulets zvaigzne Šanena Dohertija, realitātes šovu zvaigzne Keita Goslina, olimpiskais čempions daiļslidošanā Evans Lisačeks, grupas Pussycat Dolls vokāliste Nikola Šerzingere un pat 80 gadus vecais Edvīns "Bazs" Oldrins - pirmais cilvēks, kurš kāpis uz Mēness (viņš gan saņēma viszemākās atzīmes).

Desmitās sezonas pirmajā raidījumā pirmajā vietā ierindojās Nikola Šerzingere un dejotājs Dereks Hohs, kuri no trim žūrijas locekļiem kopumā saņēma 25 balles.

Mango piedāvā noskatīties Pamelas Andersone un dejotāja Deimiena Vaitvuda uzstāšanos, kuri ZZ Top dziesmas Gimme All Your Lovin pavadījumā dejoja čačača un palika trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!