Foto: Mango

Lai gan pirmajos šova Dejo ar zvaigzni 3 raidījumu kuluāros tika prognozēts, ka veikala Moodroom īpašniece un stiliste Dana Dombrovska un deju pasniedzējs Aleksandrs Aļošins (abi attēlā) šajā šovā varētu plūkt uzvaras laurus, aizvadītajā raidījumā, apkopojot rezultātus, kļuva zināms, ka pārim šovs uz laiku ir jāatstāj.

Kaislībām bagātā šova Dejo ar Zvaigzni 3 piektajā raidījumā tā dalībnieki savus priekšnesumus bija pieskaņojuši pasaules hītiem. Par deju muzikālo pavadījumu bija izvēlētas dziesmas, kas plaši pazīstamas visā pasaulē. Deju laukumā tika demonstrēts tango, rumba, kviksteps un čačača, bet pirmo reizi šova vēsturē varēja vērot arī lēnā fokstrota priekšnesumu.

Šajā šova raidījumā pastāvīgajiem žūrijas pārstāvjiem Anitai Šmitei, Vladimiram Ponomarjovam un Albertam Kivleniekam pievienojās populārais šovmenis Valters Krauze.

Aizvadītā nedēļa šova dalībniekiem izvērtās smaga un nogurdinoša. TV3 šova veidotāji nogurumu skaidroja ne tikai ar ilgajiem mēģinājumiem un lielo slodzi, bet arī ar emocionālo labsajūtu. Piemēram, Dana Dombrovska jutās sagurusi, un situāciju sarežģīja fakts, ka viņas deju partneris Aleksandrs dzīvo Talsos, kas padarīja grūtāku tango dejas apgūšanu.

Pēc žūrijas balsojuma Dana un Aleksandrs ierindojās priekšpēdējā vietā, taču šoreiz skatītāju balsojums viņus neglāba un pārim šovs līdz septītajam raidījumam, kad būs iespēja šovā atgriezties vienam no iepriekš izbalsotajiem deju pāriem, bija jāpamet.

Kad izbalsotais pāris šova skatītājiem varēja teikt atvadu runu, tiešraidē runāja vien Aleksandrs, bet Dana klusēja. Kā jau iepriekš izklaides portāls Mango rakstīja, Danai jau bērnībā bija sapnis par dejošanu, taču māte meitu no šāda soļa atturējusi, jo Dana bija vājdzirdīga. Danas kvēlākais sapnis piepildījās, kad TV3 šova veidotāji viņu aicināja mācīties dejot, lai piedalītos šovā Dejo ar zvaigzni (galerijā - aģentūras f64 foto).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!