Foto: Mango

Nacionālā teātra aktieris un skatītāju iemīļotā TV3 seriāla UgunsGrēks Alekša lomas atveidotājs Ainārs Ančevskis drīzumā gaidāmajā TV3 deju šovā Dejo ar zvaigzni 3 dejos tandēmā ar profesionālu dejotāju Ievu Kemleri, kura jau piedalījusies iepriekšējos šovos.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ančevskis atklāj, ka salīdzinājumā ar savu partneri, dejotāju Ievu Kemlerei, viņš uz deju grīdas jūtas kā zilonis, kas nonācis trauku veikalā.

"Mums jau sākušies mēģinājumi, un dažus deju soļus jau esmu apguvis," stāsta aktieris un neslēpj, ka viņa deju partnere un pasniedzēja ir stingra un prasīga. Arī TV3 šova Dejo ar zvaigzni 2 Ievas partneris, diriģents Ints Teterovskis, savulaik atzina, ka Ieva ir profesionāla un stingra deju skolotāja.

"Viņa vienmēr uz mēģinājumiem atnāk sagatavojusies un zina, ko grib. Viņa ir prasīga, bet tas ir labā nozīmē. Mēģinājums parasti notiek divas stundas," skaidro Ančevskis, kurš apņēmies uzvarēt deju šovā. Pagaidām gan Ančevskis vēl nezina visus savu konkurentus, jo deju šova veidotāji vēl nav atklājuši visus pārus.

"Kāpēc ne!? Tad varēs lauku mājai jumtu uzlikt. Jumts jau mājai ir, tikai tas ir vecs un pil, tāpēc man ir ļoti praktisks mērķis," stāsta aktieris, tomēr mazliet baidās no šova, kad viņa dejoprasmi vērtēs gan žūrija, gan klātesošie skatītāji.

Ar deju aktieris nav uz jūs. "Valsi varētu nodejot," viņš ir lakonisks. Savulaik, bērnudārzā ejot, Ančevskis dejojis modernās dejas, bet jau vēlāk, studējot Kultūras akadēmijā, viņš mācījies dejot pie pasniedzējas Tamāras Ēķes. "Tā ka ritma izjūta man ir," viņš piebilst.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!