Foto: Mango

Svētdienas, 14 .marta, vakarā Rīgas kinostudijā risinājās ceturtais LNT talantu šova O!Kartes akadēmija koncerts, bet pēc skatītāju balsojuma uz izbalsošanas svītras pirmdienas vakarā bija jāsēžas diviem "akadēmiķiem" – Laimai Graudai (attēlā) un Saipo jeb Indriķim Sīpolam.

23 gadus vecajai stilistei Laimai šī bija pirmā reize uz izbalsošanas līnijas, bet profesionālais tulks Saipo pie šādas situācijas jau pieradis - zemāko skatītāju vērtējumu svētdienas koncertā viņš saņēmis jau  trešo reizi. Neraugoties uz to, ka Saipo kopš šova sākuma gandrīz ik nedēļu ir sēdējis uz izbalsošanas svītras, šoreiz skatītāji lēma, ka Akadēmiju jāatstāj Laimai.

Izbalsošanās laikā abi "akadēmiķi" atzina, ka ir sapratuši savas kļūdas un apņēmušies tās labot, lai tikai turpinātu dalību šovā. Tāpat gan Laima, gan Saipo atklāja, ka viņu lielākais mīnuss ir neticība sev un saviem spēkiem, bet Laima pēc izbalsošanas neslēpa sarūgtinājumu, jo līdz pēdējam brīdim viņa cerējusi, ka skatītāji viņai ļaus palikt šovā.

Svētdien notikušajā O!Kartes akadēmijas koncertā, kurā 10 atlikušie šova dalībnieki izpildīja dziesmas no dažādām Latvijas un pasaules kinofilmām, vislielāko skatītāju un žūrijas atbalstu jau otro reizi ieguva Evija Sloka, kura skatītājus aizkustināja ar Zigmara Liepiņa dziesmu Atceries, Lāčplēsi no rokoperas Lāčplēsis.

Mango piedāvā ieskatu O!Kartes akadēmijas ceturtajā koncertā (foto: aģentūra F64).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!