Foto: Mango

Pamazām izskaņai tuvojas otrā nedēļa, ko O!lKartes akadēmijas audzēkņi pavada kopmītnēs, un jaunieši par skatītāju uzmanību turpina cīnīties gan ar dažādiem sadzīviskiem skandāliem, gan "šokējošiem" paziņojumiem.

Ceturtdienas vakarā O!Kartes akadēmijas telpās risinājās visai kutelīga diskusija par seksu, kuras laikā puiši apsprieda gan sava locekļa izmērus, gan vietas, kur vislabāk mīlēties, gan savu pirmo seksuālo pieredzi.

Šova organizatori pieļauj, ka šāda diskusija izvērtusies, jo puiši, dzīvodami noslēgti no ārpasaules, ir tik "uzvilkti" seksa trūkuma dēļ, ka nekautrējas pat publiski par to runāt. (Kā zināms, iepriekšējās "Fabrikās" daži dalībnieki pat publiski nodarbojās ar seksu.)

Pikanto pārrunu laikā Saipo, kurš nedēļas sākumā sēdēja uz izbalsošanas līnijas, pastāstīja, ka viņam vismīļākā seksa poza ir, kad sieviete atrodas virs viņa, turpretī Ivaram Galiņam vislabāk patīk mīlēties pie dabas, bet arī tualetē šis process esot "diezgan ekstrēms".

Liepājnieks Kristaps Čimbars, kurš aizvadītās nedēļas laikā visai rupjā veidā atraidīja citas "akadēmiķes" - Annas Dribas - uzmanības apliecinājumus un pat ieteica meitenei vērsties pie psihologa, atklāja, ka  ekstrēmākā vieta, kur viņš ar meiteni ir mīlējies, ir mašīna, bet visnotaļ asas izjūtas viņam radot arī sekss istabā, kurā jebkurā brīdī var ienākt mamma.

Vislielāko pārsteigumu puišu pārrunās sagādāja 19 gadus vecais Mareks Kolāts (attēlā), kurš atklāja, ka esot nevainīgs. "Man nav bijusi neviena ekstrēma vieta. Es esmu nevainīgs, pilnīgi nopietni," apgalvoja Mareks.

Arī viena no talantu šova favorītēm, grupas Klaidoņa līdera Māra Slokas 19 gadus vecā meita Evija Sloka atklājusi, ka ir nevainīga, bet pārējie "akadēmiķi", zinādami, ka šo sarunu par seksu filmē, neielaidās nekādās diskusijās un publiski par savu intīmo dzīvi runāt nevēlējās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!