Foto: Mango

Svētdienas naktī pēc LNT talantu šova O!Kartes akadēmija fināla koncerta visi jaunie talanti un šova organizētāji devās uz Vecrīgas klubu Pussy Lounge, lai ar vētrainu ballīti atzīmētu šova noslēgumu.

Pie Vecrīgas kluba autobuss ar jaunajiem dziedātājiem piebrauca aptuveni divas stundas pēc šova tiešraides beigām, bet pie Pussy Lounge durvīm viņus vairāk nekā stundu gaidīja uzticīgi atbalstītāji - ģimenes locekļi un tuvākie draugi.

Īpaši aktīvu līdzjutēju bariņš gaidīja otrās vietas ieguvēju Eviju Sloku, un, meitenei izkāpjot no autobusa, šaurās Vecrīgas ieliņas pieskandēja skaļi viņai veltīti atbalsta saucieni. Daži no šova dalībniekiem mēģināja pārbļaut Evijas atbalstītājas, skandējot šova uzvarētājas Samantas vārdu, bet tas viņiem neizdevās.

Evija ar savām pielūdzējām arī bija viena no aktīvākajām un pamanāmākajām ballītes dalībniecēm - jau neilgi pēc ierašanās klubā viņa bija manāma ar glāzi rokās laižamies vētrainās dejās, kamēr šova uzvarētāja Samanta laiku vadīja, draudzīgi pļāpājam ar saviem draugiem un pieņemot apsveikumus.

Lai gan pārējie šova dalībnieki uzvedās salīdzinoši mierīgāk, plašo bezmaksas alkohola klāstu tukšot steidza teju vai katrs, bet skandālista slavu iemantojušais Mareks Kolāts, kurš ballīti apmeklēja savas draudzenes pavadībā, vīnu un citus vieglos dzērienus izbrāķēja un devās pie letes, lai pasūtītu kādu stiprāku dzērienu.

Dažus no jaunajiem dziedātājiem uz šovu pavadīja ne tikai draugi vai otrās pusītes, bet arī vecāki, kuri gan paši jautrajās izklaidēs neiesaistījās, tomēr jauniešu priecāšanos baudīja, vērojot no malas, kas gan, piemēram, "dziedošajam policistam" Nikolajam Puzikovam lika justies neveikli - viņš tēva, kurš arī ir policists, modrās acs uzraudzīts, īsti nespēja baudīt ballītes atmosfēru.

Šova afterpārtiju apmeklēja arī O!Kartes akadēmijas vadītājs Normunds Rutulis, žūrijas komisijas loceklis Jānis Stībelis, LNT galvenais producents Niks Volmārs un citi šova veidotāji, bet Dagmāra Legante ballītē neieradās, tādejādi atkal liekot uzvirmot runām, ka pievilcīgā televīzijas "seja" patiešām ir mātes cerībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!