Foto: Mango

Līdz šim notikumiem visnotaļ trūcīgajā LNT talantu šovā O!Kartes akadēmija (attēlā šova vadītājs Normunds Rutulis) pirmdien sākušas risināties īstas kaislības – šova dalībnieki pēc ballītes ar alkohola lietošanu un smēķēšanu sodīti un sadumpojušies.

Svētdien pēc atgriešanās no koncerta Rīgas Kinostudijā kopmītnes telpās "talanti" bija sarīkojuši ballīti, kura risinājās līdz pat rīta gaismai - jaunieši ne tikai lietoja telpās slepus ienesto alkoholu, bet arī smēķēja dušas telpā.

"Gribējām atpūsties, bija alkohols, smuki iedzērām pa glāzei. Misēklis tikai sanāca ar dušas telpu," pirmdienas ballīti komentēja viena no šova favorītēm Evija Sloka, kura gan solīja "neko tādu" vairs neatkārtot.

Neraugoties uz atsevišķu dalībnieku nožēlu, šova veidotāji pēc svētdienas nakts notikumiem pieņēma lēmumu sodīt dušas telpā smēķējušos Mareku Kolātu, Samantu Tīnu, Eviju Sloku un Mārtiņu Grunti, līdz ceturtdienai viņiem aizliedzot apmeklēt nodarbības, bet uz šo lēmumu nekavējoties reaģēja arī pārējie dalībnieki, paziņojot, ka arī viņi nodarbībās nepiedalīsies.  

Viens no lielākajiem mudinātājiem uz dumpi bijis Mareks, kuram šis jau ir otrais šova laikā saņemtais sods, bet pārējo dalībnieku pakļaušanās viņa provokācijai un mācību procesa pārtraukšana pārsteigusi gan šova veidotājus, gan pasniedzējus, kuri līdz ceturtdienai "akadēmiķus" neapmeklēs.

Tā kā svētdienas koncerts par spīti audzēkņu dumpim tomēr notiks, jaunie talanti jau atraduši veidu, kā tam gatavoties - pārējo dalībnieku skolotājas lomu un vokālo nodarbību vadību uzņēmusies Evija, kura gan vēl pavisam nesen sarunā ar izklaides portālu Mango uzsvēra, ka viņa nekādā gadījumā nav labāka dziedātāja par pārējiem jauniešiem.

Otrdien jaunieši bija izdomājuši jaunu protesta formu un paziņoja, ka viņi staigās melnās drēbēs līdz brīdim, kad tiks atcelts pārlieku bargais sods un visiem dalībniekiem atļaus piedalīties nodarbībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!