Foto: F64
Viens no populārākajiem pašmāju basketbolistiem Armands Šķēle (attēlā) gadu miju sagaidīja Latvijā, un, viesojoties dzimtenē, viņš pieņēmis lēmumu pārtraukt attiecības ar savu jauniņo draudzeni Elgitu Magoni, kurai oktobrī apritēja 17 gadi.

Runas par aizvadītās vasaras skandalozākā pārīšā - 26 gadus vecā basketbolista Šķēles un nepilngadīgās naktsdzīves mīļotājas, skolnieces Elgitas - attiecību izjukšanu pašmāju medijos parādījās jau neilgi pēc sportista aizbraukšanas uz Itāliju pērnā gada oktobra beigās, lai spēlētu kluba Neapoles Martos sastāvā.

Toreiz Elgita sarunā ar izklaides portālu Mango gan mēģināja pārliecināt, ka viņas un slavenā basketbolista attiecībās viss ir kārtībā un viņa tikai mācību dēļ Ogres vidusskolas 9. klasē nav devusies līdzi mīļotajam uz Itāliju, tomēr tagad tapis zināms, ka abu jauniešu attiecības ir beigušās.

"Jutu, ka vajag dzīvē kaut ko mainīt, un tā arī esmu izdarījis. Esmu pavisam mierīgs un nekur nestaigāju," žurnālam Kas Jauns atzinis Šķēle, kurš, acīmredzot, ir noguris no savulaik aktīvās uzdzīves un nolēmis pievērsties mierīgākai dzīvei, iztiekot bez skandāliem un atsakoties no klubu apmeklēšanas.

Šķēle arī atklājis, ka tieši draudzenes vētrainā naktsdzīves baudīšana bijis iemesls lēmumam attiecības pārtraukt, un lepojas ar to, ka pašam izdevies kļūt rāmākam un piebremzēt savas izklaides.

Par skandalozā sportista zināmu briedumu liecināja jau aizvadītā rudens notikumi - pirms Latvijas vīriešu basketbola izlases došanās uz Eiropas čempionātu  Šķēle daudzus pārsteidza, paziņojot, ka viņš negrasās atzīmēt savu 26. dzimšanas dienu, bet pēc izlases izgāšanās Polijā viņš bija vienīgais no diskvalificētajiem basketbolistiem, kurš publiski atvainojās visiem faniem un pauda apņemšanos atgriezties izlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!