Foto: Mango

Viens no Latvijas labākajiem hokejistiem, hokeja kluba Dinamo Rīga kapteinis Sandis Ozoliņš Rīgas rajona tiesā iesniedzis laulības šķiršanas iesniegumu, ziņo portāls nra.lv.

Tā kā pats sportists šobrīd devies uz ASV, viņa komentāru un skaidrojumu tam, kas licis pieņemt lēmumu par vairāk nekā desmit gadus ilgušās laulības šķiršanu, pagaidām nav izdevies iegūt.

Laulībā ar Sandru sportistam ir dzimuši divi dēli - Roberts un Kristofers. Kad pirms gada Sandis piekrita spēlēt Rīgā, tas nozīmēja šķiršanos no ģimenes - tā kā abi dēli mācās ASV skolās un neprot latviešu valodu, Ozoliņš Rīgā ieradās viens pats.

Jau tolaik viņa laulātā draudzene Sandra pašmāju medijiem stāstīja, ka vientulības sajūta, dzīvojot ASV, ir šausmīga un ka dzīvot atsevišķi ir grūti, tomēr pauda apņēmību samierināties ar šādiem apstākļiem, jo "dēliem ir jāmācās, bet vīram - jāspēlē".

Arī pats Sandis pēc atgriešanās Latvijā neskaitāmās intervijās uzsvēris savas ģimenes, bet jo īpaši sievas Sandras, nozīmi un nenovērtējamo ieguldījumu viņa cīņā ar atkarību no alkohola.

"Šobrīd es esmu laimīgs cilvēks. Esmu kļuvis labāks vīrs un tēvs. Agrāk es kopā ar draugiem staigāju pa bāriem, bet tagad brīvo laiku pavadu mājās kopā ar ģimeni. Man tas patīk," vēl rudenī kādam pašmāju izdevumam skaidroja sportists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!