Otrdiena LTV7 raidījuma Sporta studija tiešraidē notika preses konference ar Latvijas hokeja aizsargu Sandi Ozoliņu (attēlā), Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju un komandas galveno treneri Jūliusu Šupleru.

Preses konferencē sporta žurnālisti uzdeva leģendārajam hokejistam jautājumus par hokeju un viņa fizisko formu, bet izvairījās jautāt par viņa bēdīgi slaveno atkarību no alkohola.

Jautājumu par Ozoliņa atkarību preses konferences tiešraidē uzdeva kāds skatītājs, kas Ozoliņam atklāti vaicāja, vai viņš ticis galā ar postošo atkarību. Uz to Ozoliņš atbildēja: „Tā ir ikdienas problēma, ar ko nākas saskarties katru dienu. Tas nav kā ar sāpošu zobu – izrauj un viss. Es katru dienu daru to, ko vajag, lai neatgrieztos uz šīs takas. Cenšos neizdarīt pagātnes kļūdas. Es tās atceros, bet es nedzīvoju pagātnē. Šobrīd es dzīvoju katru dienu un nedomāju tālāk, tāpēc neko negribu solīt.
[Kad sākās ārstēšanās,] domāju: iedos vienu tabletīti un viss, bet problēma ir daudz dziļāk. Zinu, kas jādara, lai neatkārtotu šo kļūdu.”

Oficiāli parakstot līgumu ar Rīgas Dinamo hokeja klubu, Ozoliņš pat atteicās no šampanieša.

Lai arī Rīgas Dinamo vadība cītīgi klusē par līguma summu, zinātāji jau lēš, ka tā ir 560 000 eiro gadā.

Ozoliņš tuvākajā nākotnē vēlas iegūt arī augstāko izglītību. „Esmu atsācis mācības Amerikā. Tagad būs jāpariet uz pilnu apmācību internetā. Gribas dabūt to izglītību - esmu savācis jau 21 no 120 nepieciešamajiem kredītpunktiem,” stāsta Ozoliņš.

Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!