Foto: Mango

Aizvadītajā sestdienā, 5. decembrī, mirusi latviešu basketbolista Kaspara Kambalas piecus mēnešus vecā meita Mikeila Anna Marija, vēsta basketbolista pārstāvētā Krievijas kluba Krasnojarskas Jeņisej mājaslapa internetā.

Sīkāku informāciju par traģēdiju un mazulītes nāves iemesliem ne klubs, ne sportista ģimene nav sniegusi.

Mango atgādina, ka basketbolista Kambalas un viņa mīļotās sievietes, spāņu izcelsmes amerikānietes Tifānijas Rondas meita pasaulē nāca šī gada jūlijā Rīgā.

Mikeila bija Kambalas otrais bērns - Amerikā kopā ar viņa bijušo sievu Džesiku dzīvo abu piecus gadus vecais dēls Andželo, kā arī nu jau izjukušās ģimenes adoptētais 17 gadus vecais Di Andrē.

Šī gada vasaras nogalē Kambalas draudzene Tifānija uz Rīgā notikušajām Eiropas čempionāta pārbaudes spēlēm vienmēr ieradās ar toreiz nepilnus divus mēnešus veco meitiņu, ko no trokšņa un ziņkārīgo acu skatieniem rūpīgi slēpa aiz bērnu groza pārklāja.

"Protams, ka tas ir diezgan skaļš pasākums, bet, ja tēvs spēlē basketbolu, tad bērniem ir jānāk un jāatbalsta - arī tik maziņiem!" toreiz sarunā ar izklaides portālu Mango pirms došanās uz Eiropas čempionātu Polijā atzina pats sportists.

Pirms pāris gadiem Kambalas ģimeni piemeklēja vēl viena traģēdija, kad 2003. gadā pēc smagas slimības 26 gadu vecumā mira viņa brālis Kristaps, kura vārdu basketbolists, godinot brāļa piemiņu, uztetovējis uz labās rokas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!