Foto: Mango
Runas par krīzi skandalozā pašmāju basketbolista Kristapa Valtera (attēlā) un viņa sievas Signes attiecībās parādījās jau aizvadītā gada vasarā, bet gadu mijā tapis zināms, ka pāris beidzot pieņēmis lēmumu šķirt laulību.

Kādu laiku gan pāris savu attiecību krīzi no svešām acīm mēģināja slēpt, publiskus pasākumus apmeklējot kopā un draudzīgi pozējot fotogrāfiem, bet jūlijā Valters pašmāju medijiem atklāja, ka jau divus mēnešus viņš ar savu laulāto draudzeni un divu bērnu māmiņu dzīvojot atsevišķi.

Neraugoties uz ieilgušajām nesaskaņām ne Valters, ne viņa sieva ar laulības šķiršanu nevēlējās steigties - sportists atzina, ka tik nopietnus lēmumus nedrīkst pieņemt steigā, bet Signe pat pauda cerību glābt attiecības, tomēr, sākoties jaunam gadam, pāris nolēmis laulību oficiāli šķirt.

"Pirms svētkiem abi ar Kristapu izlēmām, ka vairs nebūsim kopā. Kad pavasarī pašķīrāmies, ilgāk nekā pusgadu gaidījām, kā būs, protams, cerot, ka attiecības uzlabosies un laiks tās sakārtos. Tomēr tagad sapratām, ka tomēr vairs nevaram būt kopā," sarunā ar žurnālu Kas Jauns atklājusi Signe.

Lai gan pieņemts lēmums par laulības šķiršanu, abiem laulātajiem izdevies saglabāt normālas attiecības un jau tuvākajā laikā gaidāms, ka Valtera advokāts iesniegs tiesā prasību par laulības šķiršanu.

"Nekādu mantas dalīšanu taisīt negrasāmies, tomēr esam vecāki diviem bērniem un šo lietu vēlamies nokārtot civilizēti," skaidrojusi pievilcīgā gaišmate, kura nesen nolēmusi apgūt vizāžistes profesiju.

Lai gan sportista sieva nav atklājusi iemeslus, kas likuši pārim pieņemt lēmumu par attiecību oficiālu pārtraukšanu, Valtera draugu lokā radušās aizdomas, ka "vadzis lūzis" pēc basketbolista nesen uzsāktās Signes tuvas draudzenes, basketbolista Armanda Šķēles bijušās mīļotās un šova Latvijas princese dalībnieces Madaras Grīnbergas publiskās nomelnošanas kampaņas.

Kristapa Valtera un toreiz topošās juristes Signes Skoliņas laulība tika noslēgta 2006. gada 14. jūlijā. pāris pirms tam bija piecus gadus draudzējušies, bet bildinājumu sportists savai mīļotajai izteicis 2004. gada 14. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!