Foto: AFI

Rīgas Dinamo hokejists Lauris Dārziņš (attēlā) un viņa sieva Lelde, kuri šī gada maijā svinēja kāzas, ziemā gatavojas kļūt par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Mazulis gaidāms nākamā gada februāra vidū, laikā, kad notiks Vankūveras ziemas olimpiskās spēles, un abi topošie vecāki neslēpj savu prieku par ģimenes pieaugumu, raksta žurnāls Kas Jauns

"Tādas sajūtas nav vārdos izstāstāmas. Brīnišķīgi!" atzinis hokejists, bet uz jautājumu, vai viņu nebiedē tas, ka ģimenes pieaugums negatīvi atsauksies uz viņa hokejista gaitām, atzinis, ka līdz šim viņš izjutis tikai pozitīvu ietekmi.

"Kad pērn komandā vairākiem hokejistiem bija ģimenes pieaugums, treneris teica, ka nu viņš tagad zinot, kas ar spēlētājiem noticis. Es gan īsti nesapratu, kā viņš to domāja - vai bērna piedzimšana sportistu ietekmē negatīvi vai pozitīvi. Vismaz mani tas ietekmē pozitīvi. Būs tas jāpasaka trenerim," smejoties atklājis Dārziņš.

Dārziņš (24) ar savu mīļoto meiteni (22) iepazinies kādas hokeja spēles laikā pirms četriem gadiem, bet šopavasar viņi nelielā ceremonijā Āgenskalna baznīcā salaulājās. Šīs kāzas pašmāju mediju uzmanības lokā gan nonāca kāda nepatīkama starpgadījuma dēļ - svinību laikā Mālpils muižā pa logu izkrita un smagas galvas traumas guva vārtsargs Mārtiņš Raitums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!