Foto: AFI

Krievijas mediji ziņo, ka apdraudēta pasaulslavenā latviešu tenisa zvaigznes Ernesta Gulbja karjera. 24. oktobra agrā rīta stundā Gulbis Sanktpēterburgas viesnīcā Grand Hotel Europe, kur turnīra laikā dzīvoja visi sportisti, sadzīves incidentā sagriezies roku.

Pēc neveiksmes tenisa turnīrā Spb Open, kad Gulbis zaudēja Endijam Murejam, pašmāju tenisists viesnīcas Grand Hotel Europe numuriņā sagriezis roku. Sportists pats saviem spēkiem nav varējis apstādināt asiņošanu un agrā rīta stundā vērsies pēc palīdzības, ierodoties viesnīcas vestibilā ar savainoto roku, kas bija aptīta ar dvieli.

Latviešu tenisists zaudējis daudz asiņu, jo tās no savainotās vēnas plūdušas arī ceļā uz starptautisko klīniku Medem.

Klīnikas personāls apstiprinājis faktu, ka noticis nelaimes gadījums, norādot žurnālistiem, ka sīkākas detaļas sniegs vienīgi Gulbja tuviniekiem. Savukārt viesnīcas Grand Hotel Europe personāls izvairījies no komentāriem par notikušo.

Pēc Sanktpēterburgas turnīra Gulbis atsaucis savu dalību no Parīzes Masters sērijas turnīra un turpmākās sezonas.

Tenisista mājas lapā dienu pēc incidenta bija ievietots paziņojums, ka šosezon viņš vairs nepiedalīsies turnīros, bet koncentrēsies nākamai sezonai un apārstēs ceļgala savainojumu.

Taču informācija par neseno traumu Sanktpēterburgā, kuras rezultātā tenisists zaudēja daudz asiņu, netiek pieminēta. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!