Foto: Mango
Neveiksmes turpina vajāt vienu no populārākajiem pašmāju basketbolistiem Armandu Šķēli – janvāra sākumā viņa dzīvokļa durvis aizdedzināja kāds ļaunprātīgs "piromāns", bet mēneša nogalē tapis zināms, ka sportistu kārtējo reizi piemeklējušas nopietnas veselības problēmas.

Basketbola kluba VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters savā mikrobloga Twitter profilā publiskojis informāciju, ka Šķēle jau otro reizi pāris gadu laikā saslimis ar meningītu.

"Bēdīgi bija uzzināt ziņu, ka Armandam Šķēlem atkal problēmas ir veselību, konkrēti meningīts jau otro reizi," aizvadītajā nedēļā Twitter tīklā atklājis vecākais Valteru dinastijas pārstāvis un aicinājis Šķēli veseļoties un "izdarīt secinājumus".

Jau ziņots, ka Šķēlem šis gads sācies īpaši neveiksmīgi - gadu mijā viņš pārtrauca attiecības ar savu nepilngadīgo draudzeni Elgitu Magoni, bet janvāra sākumā pēc neveiksmīgu spēļu virknes un kluba vadības atkāpšanās Šķēle pameta Itālijas kluba Neapoles Martos rindas un atgriezās Latvijā.

Neilgi pēc atgriešanās dzimtenē viņu piemeklēja jauna liksta - kāds pagaidām nenoskaidrots ļaundaris aizdedzināja sportista dzīvokļa durvis. Lai gan pašmāju dzeltenā prese šajā nodarījumā bija gatavi vainot Šķēles atraidīto 17 gadus vecos Magoni, gan pati meitene, gan Šķēle šīs runas noliedza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!