Ceturtdien, 25. jūnijā, 62 gadu vecumā no vēža mirusi televīzijas seriāla Čārlija eņģeļi zvaigzne Fara Foseta (attēlā). Aktrise, kurai 2006. gadā tika konstatēts vēzis, Kalifornijas slimnīcā mirusi tuvinieku klātbūtnē.

Blondā Foseta, kura septiņdesmitajos gados tika uzskatīta par spilgtu sekssimbolu, vairākkārt izvirzīta Emmy balvām un Zelta globusam. Savu karjeru Foseta uzsāka, filmējoties reklāmās, bet pirmajās pilnmetrāžas filmās un TV seriālos viņa regulāri sāka parādīties kopš sešdesmito gadu beigām.

No 1976. līdz 1980. gadam Foseta filmējās ārkārtīgi populārajā seriālā Čārlija eņģeli (Charlie's Angels), kas par zvaigznēm padarīja vairākus „eņģelīšus". 2000. un 2003. gadā iznāca šīs filmas pilnmetrāžas versijas ar Kameronu Diasu, Drū Berimoru un Lusiju Liu galvenajās lomās.

Foseta mēģinājusi filmēties arī dažās nopietnākās filmās (piemēram, Extremities, The Apostle, Dr T and the Women), tomēr lielāko slavu viņu iemantojusi kā komisku raksturlomu tēlotāja. Pēdējā filma, kurā piedalījās Foseta, bija komēdija The Cookout 2004. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!