Foto: AFI

Piektdienas naktī Aināra Mielava dēlam Mārtiņam piederošajā Rīgas klubā Piens piekauts Latvijas Jaunatnes partijas priekšsēdētājs un bijušais Jūrmalas domes deputāts Jānis Kuzins (attēlā), kuram uzbrucis kāds pagaidām nenoskaidrots jaunietis.

Uzbrukuma brīdī bijušais Jūrmalas domes deputāts draugu kompānijā atpūties klubā Piens, bet pēkšņi zālē parādījies nepazīstams cilvēks, kurš pieskrējis pie Kuzina un iesitis viņam pa seju. Pēc tam klubā izcēlusies jezga, un vaininiekam izdevies nozust, atsaucoties uz cietušā stāstīto, ziņo portāls kriminal.lv.

Politiķa draugi un paziņas liecinājuši, ka uzbrucējs bijis viens no radikālā grupējuma NSS aktīvistiem, un uzbrukums, iespējams, saistāms ar to, ka Kuzins savulaik ne reizi vien uzstājies pret šī grupējuma darbību.

Uzbrukuma rezultātā Kuzinam konstatētas sejas traumas, un cietušais jau vērsies policijā, kā arī no kluba personāla pieprasījis videoierakstu no notikuma vietas, kas spētu palīdzēt atpazīt kauslīgo kluba apmeklētāju.

„Nekas tāds ar mani pat skolas laikā nav noticis," atzinis cietušais.

Klubs Piens, kura mājas lapā tas nodēvēts par „spicāko tusiņu vietu Rīgā", jau kopš tā atvēršanas brīža šī gada februārī paspējis iekulties dažādos skandālos. Iesākumā kluba vadībai pārmeta likuma pārkāpšanu, jo klubs savu darbību uzsāka pirms telpas bija nodotas ekspluatācijā, kā arī nebija saņemtas visas nepieciešamās licences.

Tāpat klubā, kura īpašnieks publiski paudis, ka tas paredzēts tikai viņa draugiem, apsardzes darbinieki nav ielaiduši tādus sabiedrībā zināmus cilvēkus kā visu Rīgas burziņu regulāro apmeklētāju Aneti Sončiku un basketbolistu Andri Biedriņu, pamatojot to ar atziņu, ka klubā „slavenības un basketbolistus nemīl".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!