Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Kristīna Zaharova (attēlā) ir viena no pirmajām sabiedrībā populārajām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras vārds tiek nosaukts gaidāmā koncertšova Dzirkstošā dīvu nakts vokālistu sarakstā. Pagaidām citu daiļavu vārdi tiek turēti slepenībā.

Vaicājot šarmantajai Kristīnai Zaharovai, kas, viņasprāt, ir dīva, dziedātāja sāk uzskaitīt: "Dīva - būtībā tā ir pašpārliecināta, inteliģenta sieviete, kura pievelk ar savu dabiskumu, nesamākslotību, šarmu, harizmu, graciozitāti. Dīva ir personība, kas reizē var būt gan ļoti trausla, gan arī stipra - šīs īpašības atklājās dažādās dzīves situācijās. Viņa māk sevi iznest sabiedrībā. Visos gadsimtos ir bijušas dīvas, un zināt, meitenes, katrā no mums slēpjas dīva, kura atklājas neapzināti un tieši tad, kad mēs vismazāk par to aizdomājamies un to gaidām."

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kristīna stāsta, ka dīva ir kā etalons, paraugs un piemērs citām sievietēm. "Tā iedveš cerību, ticību sev un tam, ko dari. Domāju, ka jebkurai sievietei ir bijusi un joprojām ir kāda slavena aktrise vai dziedātāja, kas viņu iedvesmo," uzskata Kristīna.

Runājot, par to, vai dziedātāja jau ir dīva, vai tikai tiecas par tādu kļūt, Kristīna saka: "Hmm... Īstenībā grūts jautājums... Dziļi sirdī es tāda vēlos un tiecos būt, jo dīva - tas vairāk ir iekšējo īpašību kopums, protams, ārējās ir arī būtiskas, it īpaši mūsu gadsimtā, bet tomēr tās iekšējās ir būtiskākas, jo ne visas skaistas, koptas sievietes ir dīvas - tas ir kaut kas vairāk par ārējo skaistumu."

Slavenās Latvijas dīvas vienuviet varēs vērot koncertšovā Dzirkstošā dīvu nakts, kas norisināsies 17. decembrī Sapņu fabrikā, Rīgā.

Organizatori pagaidām uzcītīgi klusē un neatklāj citu dīvu vārdus. "Dīvas mēs atklāsim pakāpeniski, lai pievērstu lielāku un nozīmīgāku uzmanību katrai, jo viņas tiešām ir īpašas," atklāj viena no koncerta rīkotājām - ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!