Foto: Mango

Dziedātātājs un raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, kuram izveidojušās nopietnas attiecības ar pašvaldības aģentūras Rīgas dārzi un parki šefa Agņa Kalnkaziņa meitu Santu Kalnkaziņu, šobrīd kopā ar draudzeni bauda romantisko posmu, bet publiskus pasākumus apmeklē ar mīļotās meitiņu Sofiju.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Valters Frīdenbergs atklāj, ka pēc tam, kad šovasar ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē, nolēmis iepauzēt un neturpinās mācības maģistrantūrā.

"Šogad es atpūtīšos, jo 15 gadi ir pavadīti skolas solā, vismaz kāds gadiņš ir jāatpūšas, un tad var arī skatīties tālāk. Uzkatu, ka šobrīd esmu vienu skolas cēlienu beidzis. Taču man vienmēr prieks redzēt skolēnus, kaut vai atceroties savu 1. septembri, kad mamma vai tētis pie rokas ved mazo skolnieku uz skolu un nosēdina solā," savās pārdomās par skolas gaitām dalās Frīdenbergs, kurš uz labdarības akcijas Uz skolu svinīgo atklāšanas ceremoniju bija ieradies kopā ar savu jauno draudzeni Santu Kalnkaziņu un viņas mazo meitiņu Sofiju.

Valters atzīst, ka vairs nav brīvs puisis, jo šobrīd viņam ar draudzeni Santu izveidojušās nopietnas attiecības un pāris arī kopīgi apmeklē saviesīgus pasākumus. "Mēs jau neslēpjam savas attiecības, un tāpēc arī neizvairāmies kopā apmeklēt dažādus pasākumus," piebilst Valters.

Tiesa gan, dziedātājs vēl nav tuvāk iepazinies ar savas mīļotās sievietes tēvu Agni Kalnkaziņu, bet, tā kā Valteram ir nopietni nolūki attiecībā uz Agņa meitu, mūziķis apsver iespēju tuvākajā nākotnē tikties ar savas mīļotās tēvu, kuru nākotnē pat pieļauj dēvēt par sievas tēvu.

"Par laulībām vēl nedomājam, vajag padzīvot un atpūsties. Var teikt, ka viss iet savu gaitu, tā kā tam jābūt," skaidro Valters.

Lai arī Santa un Valters vēl nav uzsākuši kopdzīvi, dziedātājs stāsta, ka abi regulāri ciemojas viens pie otra. "Paliekam viens pie otra. Šobrīd mūsu attiecībās ir tāds romantiskais periods, un jācenšas tas arī turpmāk saglabāt," stāsta dziedātājs.

Foto: Mango
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!