Foto: Mango

Jau ierasts, ka Jaunā viļņa laikā šovbiznesa zvaigznes aprunā dažādus ar darbu un mūzikas industriju saistītus tematus. Arī pašmāju dziedātāja Natālija Tumševica Jaunā viļņa laikā pusdienojusi ar Krievijas estrādes zvaigznēm brāļiem Valēriju (attēlā) un Konstantīnu Meladzēm un pārrunājusi kopīgos muzikālos projektus.

Natālija Tumševica ir vienīgā Latvijas pārstāve, kas jebkad iekļuvusi Krievijā populārajā šovā Fabrika zvjozd, kura veidotāji ir brāļi Meladzes, un kopš dalības šovā Tumševicai ar brāļiem izveidojušās īpaši sirsnīgas attiecības. Arī šogad Jaunā viļņa laikā Natālija tikās ar Meladzēm pie pusdienu galda vienā no Jūrmalas restorāniem.

„Sen nebijām tikušies,” tā sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja Tumševica, kas priecājās, ka Valērijs Meladze viņai iemācījis dažādus kulinārijas brīnumus no gruzīnu virtuves, un jaunā dziedātāja ēdusi maltīti, ko Valērijs pagatavojis ar savām rokām. „Dažus ēdienus, ko Valērijs man ir iemācījis, esmu mēģinājusi gatavot saviem viesiem,” tā Tumševica.

Valērijs Meladze savas kulināra dotības negrib turēt noslēpumā, un ir gatavs padalīties ar plašāku sabiedrību savās pavārmākslas prasmēs - jau tuvākajā laikā Meladze piedalīsies grupas Mašina vremeņi līdera Andreja Makareviča vadītā kulinārijas raidījuma Смак sērijās.

Vaicājot, vai Meladze Natālijai stāsta arī par savas privātās dzīves negludumiem un šķiršanos no sievas, dziedātāja skaidro, ka par šādām tēmām viņa nelabprāt runā ar Valēriju. „Tās ir intīmas lietas, un, ja viņš gribēs, tad pats pastāstīs. Un visiem jau ir zināms, ka viņš ir šķīries no sievas,” tā Tumševica.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!