Foto: Mango

Dziedātājs un televīzijas šova Dziedošās ģimenes vadītājs Lauris Reiniks (attēlā) svētdien neilgi pirms šova mēģinājuma konstatējis, ka viņa automašīnai Lexus GS 300M caururbta degvielas tvertne.

"Svētdien iznācu no mājas, lai dotos uz šova mēģinājumu. Ieraudzīju, ka mašīnai atvērta degvielas tvertne. Domāju, vai tiešām esmu pats to aizmirsis aiztaisīt, lai gan iepriekšējā vakarā degvielu nepildīju. Sāku braukt un nevarēju saprast, kādēļ automašīna tik dīvaini uzvedās. Piemēram, borta dators pēkšņi sāka rādīt, ka ir slidens ceļš," sarunā ar portālu Kas Jauns stāsta dziedātājs.

Pirms došanās uz dziedošo ģimeņu sadziedāšanās šova mēģinājumu Reiniks spēkratu aizvedis uz servisu. Tur servisa darbinieki viņam lūguši desmit minūtes uzgaidīt, un pēc noteiktā laika pie mūziķa ieradies pats Wess Motors šefs un aicinājis mašīnas īpašnieku ienākt servisā.

"Mani nekad nav saukuši servisā! Sapratu, ka ar auto ir noticis kas ārkārtējs. Tobrīd jutos kā tuvinieks, kuram slimnīcas galvenais ārsts paziņo, ka mīļotais cilvēks ir miris," savas izjūtas atceras Reiniks.

Servisa darbinieki ar lielu izbrīnu secinājuši, ka Reinika automašīnas degvielas tvertnē izurbts pamatīgs caurums, un atzinuši, ka tādā veidā zagta degviela. Tā kā automašīnai jāmaina sabojātā bāka, mūziķis uz laiku palicis bez auto.

"Ceru, ka dzinējā nav ierauts ūdens, jo tad būs jāmaina arī dzinējs, bet tas maksātu vismaz 10 000 latus," uztraucies ir Reiniks, kurš par notikušo informējis gan policiju, gan apdrošinātājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!