Pirms dažiem gadiem mirušā amerikāņu soulmūzikas izpildītāja Džeimsa Brauna ķermenis (attēlā) pazudis no kapličas Dienvidkarolīnā, atsaucoties uz mūziķa meitas Larondas Petitas vārdiem, ziņo portāls ContactMusic.

Pēc Brauna meitas domām, viņas tēva mirstīgās atliekas nolaupītas, lai nepieļautu viņa ķermeņa autopsiju un nebūtu iespējams noteikt mūziķa patieso nāves cēloni.

48 gadus vecā Laronda, kura pati gan nav iekļauta "soulmūzikas krusttēva" mantinieku sarakstā (dzīves laikā viņa netika atzīta par Brauna asinsradinieci, bet pirms trim gadiem DNS analīzes uzrādīja pretējo), pastāstījusi, ka Džeimsa Brauna mirstīgās atliekas kapličā bija novietotas tikai uz laiku, līdz tās pārvestu uz pastāvīgu atdusas vietu.

Pēc Larondas vārdiem, tēva līķi viņa gatavojās nodot medicīniskajai ekspertīzei, jo uzskatīja, ka viņa nāve nav iestājusies dabiskā ceļā, bet gan slaveno mūziķi nogalinājuši ļaundari, kas kārojuši viņa miljonus.

Džeimss Brauns miris 2006. gada 25. decembrī. Viņa nāves oficiālais iemesls netika izpausts uzreiz, bet pēc ilgāka laika medicīnas eksperti atzina, ka mūziķis miris no sirdstriekas, ko izraisījusi pneimonijas pastiprināta sirds nepietiekamība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!