Foto: Mango

Kārtējā trauma piemeklējusi populāro pašmāju mūziķi, grupas Tumsa solistu Mārtiņu Freimani (attēlā), kurš seriāla UgunsGrēks filmēšanas laikā, kaujoties ar aktieri Artūru Skrastiņu, salauzis ribu.

Freimani šogad regulāri vajājušas dažādas traumas - šī gada pavasarī viņš, filmējoties seriālā, kautiņa laikā ar daktera Leona lomas atveidotāju Ģirtu Ķesteri salauza labo roku, bet oktobrī viņš naksnīgas pastaigas laikā pa dzimto Liepāju neveiksmīgi kritis, sasitis žokli un traumējis kreiso roku.

Nesen mūziķis seriāla uzņemšanas laukumā, cīnoties ar psihoterapeita Riharda lomas atveidotāju Skrastiņu, ticis pie jaunas, šoreiz daudz nopietnākas traumas - kautiņa ainas filmēšanas laikā viņš, lidojot pāri Skrastiņa plecam un bāra letei, salauzis kreisā sāna ribu, ziņo žurnāls Kas Jauns.

Neraugoties uz nopietno traumu, epizodes filmēšana tomēr pabeigta, lai gan īstu kautiņa noskaņu tā arī vairs nav izdevies atgūt lūzuma radīto sāpju dēļ, un Riharda un Freimaņa atveidotā bravurīgā tēla Oto sadursme tika izspēlēta mierīgi un bez liekiem ekstrēmiem izlēcieniem.

Pēc ārsta apmeklējuma Freimanis pierādījis savu profesionalitāti, dažas dienas pēc nopietnās traumas kopā ar grupu Tumsa uzstājoties kādā koncertā, bet labu laiku pēc tam viņš staigājis ar krūšu apsēju, lietojis medikamentus un stiprinošus vitamīnus.

Neraugoties uz to, ka pats mūziķis bieži iekuļas dažādās likstās un gūst traumas, Freimanis nav zaudējis īstam džentelmenim nepieciešamās īpašības - kādā sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātājs savulaik atzinās, ka nespējot mierīgi paiet garām pakritušām sievietēm, un kā piemēru minēja gadījumu, kad viņš vēlā vakarā kādai iereibušai kundzītei palīdzējis nokļūt līdz sabiedriskā transporta pieturai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!