Pie "popmūzikas karalienes" Madonnas (attēlā) mājas Ņujorkā policija aizturējusi kādu dziedātājas pielūdzēju, kurš uz ietves pie nama bija atstājis uzrakstus ar piedāvājumu Madonnai tikties ar viņu, vēsta ārzemju ziņu aģentūras.

Pie 59 gadus vecā vīrieša tika atrasts 19 centimetrus garš ledus cirvis, bet šobrīd policijas pārstāvju izpaustā informācija liecina, ka aizturētais ir bijušais Ņujorkas ugunsdzēsējs Roberts Linharts.

Vīrietim izvirzītas apsūdzības vandālismā un nelikumīgā ieroča nēsāšanā, kā arī viņš apsūdzēts par pretošanos policijas darbiniekiem aizturēšanas laikā.

Pēc nogādāšanas policijas iecirknī un nopratināšanas vīrietis pret drošības naudu 20 tūkstošu dolāru apmērā atbrīvots, bet vaininieka advokāts paziņojis, ka viņa klientam neesot bijuši nekādi ļauni nodomi, savukārt viņa neparastā uzvedība skaidrojama ar lielo mīlestību pret Madonna daiļradi.

"Liktenis mūs saveda kopā 1992. gadā, un tajā pašā gadā mēs atkal redzējāmies Prāgā. Nāc uz tikšanos ar mani," liecinājis uzraksts uz ietves pie dziedātājas mājām, bet nopratināšanas laikā vīrietis paziņojis, ka ir nolēmis atgriezties pie dziedātājas mājām un panākt tikšanos ar viņu.

Savukārt izklaides portāls Mango atgādina par kādu citu ar ledus cirvi saistītu incidentu - kā zināms, NKVD slepenais aģents Ramons Merkaders 1940. gada 21. augustā ar šo instrumentu nogalināja boļševiku revolucionāru Ļevu Trocki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!