Foto: Mango

Apstiprinājušās šonedēļ izskanējušās runas par pašmāju populārās dziedātājas Lienes Šomases (attēlā) grūtniecību – piektdienas rītā izplatītā publiskā paziņojumā Šomase ar Mikrofona ierakstu vadītāja Guntara Rača starpniecību paziņojusi, ka patiešām gaida pirmdzimto.

"Jā, tagad mēs būsim trijatā, un esmu laimīga," par gaidāmo mazuli priecājas dziedātāja un atklāj, ka bērna tēvs ir viņas draugs, šova Sapņu līgava dalībnieks Mārtiņš Samulis, ar kuru attiecības dziedātāja uzsāka šī gada pavasarī.

"Kaut kas tik skaists un svarīgs manā dzīvē notiek pirmo reizi, tādēļ vispirms gribēju ar šo jaunumu aprast pati, daloties tajā tikai ar saviem vismīļākajiem," grūtniecības fakta slēpšanu skaidro Šomase, kura savu slavas ceļu Latvijas šovbiznesā uzsāka 2004. gadā, ar pseidonīmu "Lenii" piedaloties tolaik populārajā šovā Talantu fabrika 4.

Runas par viņas iespējamo grūtniecību pašmāju medijos izplatījās pēc svētdien notikušā šova Dziedošās ģimenes noslēguma, kad, dziedātājai kāpjot uz skatuves, daudzu skatītāju uzmanību pievērsa viņas vēders. Iesākumā gan Šomase noliedza, ka būtu stāvoklī, un savas figūras izmaiņas skaidroja ar neveiksmīga tērpa izvēli, tomēr tagad viņa nolēmusi atklāt patiesību.

"Tā kā pēdējās dienās saskārāmies ar daudzu cilvēku interesi, izlēmām pateikt atklāti - jā, uz vasaras sākumu mēs būsim trijatā, un jutīsimies vēl laimīgāki."

Tāpat dziedātāja izteikusi pateicību visiem, kas viņai un viņas tuvajiem vēl labu, kā arī paudusi cerību uz sabiedrības izpratni un iejūtību skaistajā pirmdzimtā gaidību periodā. Izdevniecība Mikrofona ieraksti informē, ka gada nogalē plānotie koncerti ar Šomases piedalīšanos notiks, kā paredzēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!