Foto: Mango
Atsaucoties uz dziedātāja Borisa Moisejeva sniegto informāciju, daudzi Krievijas mediji trešdien ziņo, ka latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) ir stāvoklī, bet pati māksliniece šīs runas noliedz.

Krievijas žurnālam Zvaigžņu noslēpumi Moisejevs, kurš vienmēr lepojies, ka ir viens no tuvākajiem latviešu dziedātājas draugiem, atklājis, ka Vaikule ir otrajā grūtniecības mēnesī.

"Laima ir stāvoklī jau divus mēnešus, un viņa ir ļoti laimīga. Un es arī esmu laimīgs par viņu. Laimas vecums nav šķērslis. Ir taču sievietes, kuras dzemdē arī 60 gadu vecumā. Tā kā šeit nav nekā pārsteidzoša," klāstījis Moisejevs.

Viņš arī informējis, ka mazuli dziedātāja ieņēmusi ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību, bet bērna tēva vārdu viņš atteicies nosaukt, gan pieļaujot, ka tas varētu būt Vaikules ilggadējais dzīvesbiedrs Andrejs.

Sazinoties ar Vaikules dzīvesbiedru Andreju, izklaides portāls Mango noskaidroja, ka Moisejeva paziņojums ir kārtējais viņa ekstravagantais izlēciens.

"Kā jūs varat ticēt tām muļķībām, kas ir sarakstītas internetā. Kas tās par muļķībām, ka Laima gaida bērnu. Nu pilnīgi riebjas to lasīt, kā kaut ko tādu var izgudrot. Ja to izplata Boriss Moisejevs, kas viņš ir ārsts, ka tādus melus var izplatīt. Pilnīgās muļķības," sašutis ir Vaikules dzīvesbiedrs.

Jau vairākus gadus Vaikule masu medijiem stāstījusi, ka pēc jaunībā izdarītajiem abortiem viņas mēģinājumi tikt pie bērna bijuši neveiksmīgi, bet šī gada jūlija nogalē, kad Vaikule viesojās Latvijā, viņa pašmāju medijiem atklāja, ka atkārtoti mēģina atmest smēķēšanu un šī iemesla dēļ pieņēmusies svarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!