Foto: Mango

Lai arī pirms pāris nedēļām grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) ar sajūsmu stāstīja par jauno duetu Buļibuļi Com un skatuves kompanjonu Kristapu Privku, atklājies, ka pilgadību nesasniegušais puisis tik ļoti norūpējies par savu seksualitāti, ka vairāk mīlinājies ar savu draugu, nevis pievērsies muzicēšanai.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese Cibuļska atklāj, ka viņa jaunais skatuves partneris Kristaps Privka izrādījies izvirtulis un naudas izspiedējs. "Maksāju tam puisim gan ceļa naudu, lai viņš varētu atkļūt līdz manīm, gan mans mīļotais vīrietis Bends viņam nopirka mobilo telefonu ar visu kredītu, bet puisis izrādījās vieglprātīgs, un vairāk par muzicēšanu viņam vajadzēja nonstopā mīlināties ar savu draugu," sašutusi ir Inese.

"Sākumā Kristaps pie mums bija atbraucis viens, un mēs aktīvi mēģinājām. Viņš taču sākumā vēl lielījās, ka viņam tāda balss kā Laurim Reinikam, bet kur tad palika viņa motivācija strādāt un veidot jaunu projektu!? Tā pazuda brīdī, kad pie Kristapa atbrauca viņa draugs, un tad tikai sākās. Tā viņi mūsu mājā sēdēja viens otram klēpī, laizījās un bučojās, un vēl visu ko darīja mūsu acu priekšā. Tas jau palika neizturami. Staigājot pa māju šurpu turpu, mēs ar Bendu tik vien redzējām kā viņu mīlināšanos. Tāpēc pieņēmām lēmumu, ka tā tas vairs nevar turpināties. Kam mums vajag noraudzīties uz tām seksuālajām izvirtībām?," piedzīvoto atminas Inese.

"Man nav pretenziju pret gejiem, un jau iepriekš esmu sadarbojusies ar vairākiem gejiem. Man vienalga, kādas orientācijas ir cilvēks, jo galvenais, lai varu uz viņu paļauties. Kristapam ir talants, bet viņš to iztērē, īstenojot savas seksuālās fantāzijas. Saprotu, ka 17, 18 gadi ir tas laiks, kad cilvēks sāk apzināt un iepazīt savu seksualitāti, bet ne jau tas ir jādara nonstopā.

Jaunajam puisim jau skaidri ir zināma viņa orientācija, jo meitenes viņu vispār nepiesaista, bet tad jau vajadzēja mazliet piebremzēt un ar seksu nenodarboties tik atklāti visu acu priekšā," atklāj Inese, kura gan vēl nav atmetusi cerības, ka duets Buļibuļi Com tomēr pastāvēs.

Vaicājot, kā Inesei pašai klājas seksuālajā dzīvē ar dāņu uzņēmēju Bendu, viņa atklāj, ka jūtas bezgala laimīga un mīlēta.

"Tagad visos galos un malās jūtos mīlēta. Gods un slava Bendam, jo viņam dēļ manis nekā nav žēl – viņš mani gan materiāli, gan fiziski atbalsta. Dažreiz naktī pamostos no bailēm un vaicāju sev, vai tiešām tā ir īstenība, ka esmu kopā ar tik jauku vīrieti!? Grūti tam noticēt. Iedomājieties, cik ilgus gadus nodzīvoju kopā ar bijušo vīru Ēriku, un tikai tagad, trīsdesmit gadu vecumā, pirmo reizi izjutu orgasmu. Labāk laimīgi nodzīvoju desmit gadus kopā ar Bendu, nekā visu dzīvi iztieku ar ātro seksu, kad piecu minūšu laikā vīrietis visu ir nodarījis, a man no tā kāds labums bijis? Nekāds!" par savu seksuālo dzīvi stāsta Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!