Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) uz nedēļu bija pašķīrusies no sava mīļotā – 60 gadus vecā dāņu uzņēmēja Benda Jensena Storgārda, kurš no abu kopīgās mīlas ligzdiņas Liepājas rajona Priekulē bija devies uz dzimteni, lai aplūkotu, kā klājas viņa bērniem un mazbērniem.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Cibuļska, kuras jaunais skatuves vārds kopš neseniem laikiem ir Inese Saulīte, stāsta, ka tik ļoti bija noilgojusies pēc sava mīļotā vīrieša viņa prombūtnes laikā, ka, līdzko Bends atgriezies Latvijā, tā abi viens otram snieguši kaislīgu mīlu.

"Es pa šo laiku biju tik ļoti noilgojusies pēc Benda un viņš pēc manis, ka pēc atšķirtībā pavadītās nedēļas norunājām, ka nešķirsimies vairs ne dienu, ne nakti. Būsim kopā visu, visu laiku! Nevaru pat vārdos izskaidrot, cik ļoti tagad esam laimīgi. Kamēr Bends bija Dānijā, es dzīvojos pa Rīgu un ierakstīju dziesmām video," stāsta slavenā māksliniece.

"Kad Bends atbrauca, tieši pa TV gāja Eirovīzijas fināla tiešraide. Skatījāmies abi kopā un analizējām priekšnesumus. Es fanoju par Dāniju, bet dānis man sēdēja blakus. Tās tik bija sajūtas! Es jau iepriekš teicu, ka Aishas vietā uz Eirovīziju vajadzēja Kombuļus sūtīt - būtu vismaz šovs bijis. Aishai tas numurs bija pārāk vienveidīgs. Nodziedāja viņa labi, bet būtu vismaz ar savām bļodām gājusi, nekā vienkārši stāvējusi," prāto Inese.

Pati Inese šobrīd pie horeogrāfa apgūst deju kustības un to, kā sevi pasniegt uz skatuves, jo Bends viņu sarājis, ka mīļotā uz skatuves stāv ar atplestām kājām. Vaicājot, vai Inese nedomā arī ielikt mutē iztrūkstošo zobu, kad, paverot platāk muti, skatam paveras tukšums zobu rindā, viņa nekavējoties noraida šādu iespēju.

"Mums Latvijā ir daudz bezzobainu dziedātāju. Bends man saka: ja skatītāji mani mīlēs, tad ne jau aiz tā, ka man ir seksīgas kājas vai mutē ir visi zobi, bet gan mīlēs manas dziesmas. Nu, redz, Aisha tāda seksīga sieviete, bet vai tas viņai palīdzēja Eirovīzijā?

Es jau pēdējā pusgada laikā piedomāju pie sava izskata aizvien vairāk, esmu nometusi 15 kilogramus. Bends vēl saka, ka man vajag no riepas uz vēdera atbrīvoties un tad viss būs kārtībā. Mans mīļais vīrietis mani pilnībā atbalsta un neziedo naudu, lai es kļūtu par sterilāku un īpašāku," savu viedokli pauž Inese, kura tikmēr jau Liepājas tiesā iesniegusi prasību, lai šķirtu laulību ar Ēriku Cibuļski.

"Gribu visus bērnus tuvākajā laikā pārvest uz Priekuli. Kad došos uz koncertiem, Bends jau sarunājis auklīti, kas bērniņus pieskatīs. Esam noskatījuši arī jau dzīvokli Priekules centrā. Sapņoju arī, ka mums ar Bendu būs kopīgs bērns. Zinu, ka pat 80 gados vīrieši vēl ir spējīgi - zinu, ka manam vīrietim joprojām ir aktīvi spermotozīdi," skaidro Inese.

Savukārt Ineses bijušais laulenis Ēriks šobrīd dzīvo bez darba un iztikas līdzekļiem. "Pa šo laiku jau vienreiz esmu viņam nelielu naudas sumu nosūtījusi, bet viņš ir vīrietis un viņam pašam jāpelna. Zinu vien to, ka Ēriks beidzot sācis apstrādāt dārzu un iesējis redīsus un bietes.

Esmu neapmierināta, ka, līdzko sazvanos ar Ēriku, viņš kļūst agresīvs. Viss - līdzko bērni būs pie manis un mūsu laulība tiks šķirta, Ērikam būs jāsāk domāt, kā pašam nopelnīt iztiku," dusmojas Inese Saulīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!