Enerģiskās grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) nebeidz pārsteigt ar savu atklātību - jaunā sieviete stāsta, ka viņai baudu sagādā atkailināšanās fotoobjektīva priekšā, tāpēc viņas mīļotais vīrietis Bends Jensens Storgārds ķēries pie fotoaparāta un iemūžina Inesi dažādās pikantās pozās.

Kombuļu Inese šobrīd cīnās par uzvaru "Mango meitenes" konkursā un atzīst, ka, piedaloties "Mango meitenes" fotosesijā, viņai ļoti iepaticies pozēt kailai.

Inese priecīga stāsta, ka kailfoto nav nekas nosodāms, jo šādā veidā katra sieviete var izteikt savu sievišķību. "Manu sievišķību palīdzēja atklāt Bends, un beidzot man nav kauns par savu ķermeni - es varu brīvi fotografēties kā drēbēs, tā pilnīgi kaila. Nu, ko var darīt, ja pēdējos trīs gadus man bija sevi jānoliedz kā sievietei? Taču tagad baudu mīlu ar Bendu, un abi kopā ļaujamies dažādām fantāzijām," vaļsirdīga ir Inese.

Šobrīd viņas kailos aktus steidz iemūžināt mīļotais Bends, taču Inese pie tā nedomā apstāties. "Esmu jau pietiekusies kāda dāņu izdevuma fotosesijā. Kāpēc neizmēģināt spēkus? Zinu no drošiem avotiem, ka šis dāņu izdevums nav nekāds pornosaits un, ja vien mani šis izdevums izvēlēsies par modeli, tad došos bildēties uz Dāniju. Mani atbalsta arī Bends," saviļņota ir Inese.

Runājot par kailskatiem, Inese, kas ir arī savu dziesmu tekstu autore, pāris sekunžu laikā sacer kādu vārsmu: "Vāverīte žāvājas, gari pupi karājas!"

Vaicājot, vai Ineses vīrietis neprotestē pret mīļotās vēlmi demonstrēt savu kailumu plašākai sabiedrībai, viņa atklāj, ka Bends arī iesaistījies šajā procesā un abi kopā priecājas par intīmajām Ineses fotogrāfijām.

"Bendam pašam arī iepaticies ne tikai fotografēt erotiskus aktus, bet arī veidot video sižetus. Tagad viņš vēlas mani pierunāt filmēties video, kurā es būšu redzama kaila, spēlējot sintezatoru," atklāj Inese.

Galerijā: Ieskats pikantajā Ineses fotosesijā, kuras autors ir viņas mīļotais vīrietis Bends Jensens Storgārds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!