Foto: Publicitātes foto

Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) kopā ar savu izredzēto - dāņu uzņēmēju Bendu Jensenu Storgārdu - iegādājušies trīsistabu dzīvokli pašā Priekules centrā. Šobrīd abi mīlnieki iekārto mīlas ligzdiņu, kurā vislielākā vieta atvēlēta abu guļamistabai, jo bez seksa abu attiecības neesot iedomājamas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka nu viņas domas aizņemtas ar jaunā dzīvokļa iekārtošanu. "Sākām pamazām veikt eiroremontu. Katra istaba būs citā krāsā, piemēram, ja tā būs zaļā istaba, tad pilnīgi viss - logi, durvis un grīda, kā arī mēbeles. Vēl būs dzeltenā uz zilā istaba.

Bends jau smējās, ka tā būs "zilo" istaba, jo, kad mūsmājās ciemosies cilvēki ar savādāku seksuālo orientāciju, viņi varēs apmesties zilajā istabā. Man beidzot desmit gadu laikā ir savs privātais drēbju skapis. Senāk par ko tādu tikai varēju sapņot," par jauno mitekli priecājas Inese un lepni piebilst, ka jaunais dzīvoklis noformēts uz viņas vārda.

"Mans Bends ir fenomenāls vīrietis, par ko pārliecinos katru dienu, ko pavadām kopā. Ja sākotnēji domāju: nu, kā tie cilvēki var pilnīgi kaili apmeklēt nūdistu pludmales, tagad esmu sajūsmā par to, ka ar Bendu varam abi gulēt pilnīgi kaili. Ar Ēriku, nodzīvojot desmit gadu laulībā, ar seksu varēju nodarboties tikai melnā nakts tumsā zem segas. Ēriks man teica, ka negribot mani redzēt, bet ar Bendu ir pavisam citādāk - viņš manī ir atmodinājis sievieti, priecājoties par manām kājiņām un rociņām. Man vairs nav nekādu kompleksu, es varu seksā darīt visu un mums abiem tas patīk.

Par tūkstoš latiem iegādājāmies divvietīgo dušu, kurā ir pat ierīkots radio - nu, tāda laime! Mēs jau vispār pēdējā laikā darām visu kopā ar Bendu, staigājam roku rokā, arī dušā ejam divatā un gultā ejam kopā.

Bends ir teicis, ka, atklājot manī sievieti, daudz kas ir mainījies, jo es aizvien biežāk sāku staigāt īsās kleitiņās un esmu atbrīvojusies no Kombuļu formas. Tāpēc uzrodas arvien vairāk pielūdzēju, kuri grib ar mani paspēlēties. Bends jau saka, ka man jāiemācās atšķirt pelavas no pērlēm un nekādā gadījumā nesajaukt savu fanu ar pleiboju.

Mūsu attiecībās nav tā, ka vienam otrs ar varu jānotur, lai tikai paliktu kopā, mums viss notiek dabiski, un jo vairāk pavadām laiku kopā, jo nevaram viens bez otra. Jau šīs nedēļas nogalē dodos uz Benda dzimto Dāniju, kur ciemosimies pie Benda ģimenes. Ir plānos nopirkt manai muzicēšanai jaunu sintezatoru, kurā ir mūsdienu jaunākās tehnoloģijas.

Man visi sapņi ir piepildījušies pēc trīsdesmit gadiem. Esmu reizēm tā pārbijusies, ka kāds man var šos sapņus atņemt," bažījas šobrīd laimīgā Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!