Jānis Grodums nonācis reanimācijā  (1)

Foto: F64

Latvijā populārais mūziķis, leģendārās rokgrupas Līvi dalībnieks Jānis Grodums (attēlā) šonedēļ ievietots Latvijas Infektoloģijas centra intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā, jo mūziķim saasinājušās problēmas ar aknām.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mūziķa draudzene, modes māksliniece Elita Patmalniece, apstiprināja, ka Grodums, kurš pērn atzīmēja savu piecdesmit gadu jubileju, patiešām atrodas slimnīcā un viņa veselības stāvoklis ir kritisks.

"Viņam ir hepatīts, un redzēs, kā būs. Ārsti dara, ko var. Viņš ir stiprs cilvēks, bet tagad ir jāpaļaujas tikai uz brīnumu," neslēpjot asaras, pastāstīja Patmalniece, kura attiecības ar mūziķi uzsāka jau 2008. gadā, bet pēc tam veselu gadu radošajam pārim to izdevās slēpt gan no medijiem, gan sabiedrības.

Šī nav pirmā reize, kad populārais mūziķis nonācis slimnīcā - vēl aizvadītā gada maijā viņš tika ievietots Rīgas 1. slimnīcā ar abpusēju plaušu karsoni, kā arī viņam tika atklāts labdabīgs audzējs, bet toreiz Grodums tika solījis, ka viņš dzīvos vēl piecdesmit gadus.

Savulaik Patmalniece vaļsirdīgi bija atklājusi, ka visvairāk viņu izbrīnot tas, ka Grodums spēj tik daudz lietot alkoholu. Tā kā modes māksliniecei savu mīļoto no dzeršanas atturēt nav cerību, viņa vienmēr centusies palīdzēt citā veidā - kad mūziķi moka paģiras, viņa dodas uz veikalu pēc šņabja.

Savukārt paša mūziķa uzskati par atrašanos uz Zemes ir visai lakoniski: "Šī pasaule jau nav balva, bet sods".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!