Foto: Mango

Pirms nedēļas YouTube video krātuvē tika ievietots materiāls, kurā pašmāju dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) redzama, pārģērbjoties lielveikala uzlaikošanas kabīnē, bet šīs nedēļas sākumā internetā publiskots pikantā video turpinājums.

Pēc tam, kad internetā nonāca video ar Ellas pārģērbšanos kāda tirdzniecības centra Sky&More outleta veikala pielaikošanas kabīnē, dziedātājas pārstāvis, kāds jurists Gatis Pauliņš, masu medijus un tirdzniecības centru brīdināja par tiesu darbu uzsākšanu.

Arī pati dziedātāja sarunā ar izklaides portālu Mango pauda savu sašutumu un brīdināja, ka viņa šo lietu tā vienkārši neatstās, bet vēstulē portāla redakcijai dziedātājas pārstāvis pieļāva iespēju vērsties pēc palīdzības pie policijas, kuri tad arī varētu noskaidrot paparaci video autoru un saukt viņu pie atbildības.

Kamēr dziedātāja gatavojas video autora sodīšanai, gan pašmāju sludinājumu portālos, gan pat starptautiskajā eBay interneta izsoļu vietnē par aptuveni simts latiem tika piedāvāts iegādāties Ellas video turpinājumu.

Acīmredzot ne latviešu, ne ārvalstu slavenību video kārotāji uz sludinājumu nav atsaukušies, bet video autors savu veikumu tik ļoti vēlējies atrādīt sabiedrībai, ka šīs nedēļas sākumā video rullīša turpinājums ievietots YouTube.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!