Foto: Mango
Par vienu no šīs vasaras visvairāk aprunātajiem pāriem kļuvusi dziedātāja Candy un Latvijas volejbola izlases spēlētājs Jānis Pēda. Lai gan Candy par savu privāto dzīvi runā izvairīgi, viņa atzīst, ka šīs ir ļoti nopietnas attiecības.

Laimīgais pāris kopš jūnija sākuma kopā manāms dažādos saviesīgos pasākumos. Mango dziedātāju un viņas mīļoto neilgi pirms Jāņiem sastapa uzņēmēja Raimonda Gerkena ikgadējā zoles turnīra laikā, kur Candy bija aicināta kā viena no ietekmīgo viesu izklaidētājām. Kamēr dziedātāja uzstājās pagalma nomalē uzstādītajā teltī, viņas draugs pacietīgi gaidīja mīļotās meitenes priekšnesuma beigas, un uzreiz pēc tām pāris pasākumu pameta, no mājastēva pat neatvadoties.

Jautāta, vai draugs viņu regulāri pavada uz šādiem peļņas darbiem, Candy paskaidroja, ka tā notiekot diezgan bieži. „Loģiski, ka mēs daudz laika pavadām kopā," atzina dziedātāja.

Uzsākot jaunās attiecības, Candy vēl gan nav paspējusi atbrīvoties no vecajiem ballīšu karalienes ieradumiem - pēc šova Sapņu līgava fināla, kamēr draugs bija devies uz Itāliju, viņa vienā no stilīgākajiem Vecrīgas klubiem ar kaislīgu skūpstu sveikusi šova uzvarētāju Alvi Buli, kā arī labprāt gozējusies citu šova dalībnieku kompānijā, tomēr meitene savas jaunās attiecības raksturo kā ļoti nopietnas.

„Es nekad neizietu sabiedrībā ar cilvēku, ar kuru mani nesaista nopietnas attiecības," lakoniski skaidro dziedātāja, kura savas attiecības afišēt nevēlas - pievilcīgais pāris dažādos pasākumos manīti, izvairoties no preses fotogrāfu uzmanības.

Tā kā Jānis Pēda jau piecus gadus spēlē Itālijā un lielāko daļu laika pavada ārzemēs, masu medijos parādījušās baumas, ka Candy līdzīgi viņa agrākajām draudzenēm sekos mīļotajam puisim un pārcelsies uz dzīvi Itālijā, kur volejbolists ir labi iekārtojies. Dziedātāja šādu iespēju noliedz. „Nedomāju pārcelties uz dzīvi Itālijā - man tepat ir labi un pietiekami daudz lietu, ko darīt," stāsta Candy, gan piebilstot, ka iespējams kaut kad nākotnē, pēc gada vai diviem, viņa var arī pārdomāt.

Pirmais lielais pārbaudījums abu attiecībām būs rudenī, kad Candy uz trim mēnešiem dosies strādāt uz Vāciju - tur meitene piedalīšoties kādā lielā šovā, bet viņa cer, ka vismaz reizi mēnesī radīsies iespēja tikties ar draugu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!