Šarmantā latviešu dziedātāja Amber jeb Aija Vītoliņa (attēlā) šovasar jau paguvusi atkailināties populārajam erotisko bilžu meistaram Sergejam Kondrašinam.

Sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātāja atklāj, ka viņas bildes būs redzamas 2010. gada Sergeja Kondrašina erotiskajā kalendārā. Runājot, par dalību pikantajā foto sesijā, Amber priecājas, ka piekritusi fotogrāfa piedāvājumam, jo kailfotogrāfijas nu ir vēsture un tās dziedātāja varēs izrādīt saviem mazbērniem.

„Fotografēšanās man bija kā jauns pārbaudījums. Emocijas ir visdažādākās un foto sesijas laikā guvu arī jaunas atziņas. Katram jāapzinās, ka esi skaists, un arī ķermenis, lai kāds tas būtu, ir skaists. Pašam jau liekas, ka ir visādas nepilnības, bet īstenībā viss ir baigi forši,” par izjūtām, ko piedzīvojusi foto sesijā, stāsta Amber.

Vaicājot dziedātājai, vai bija viegli atkailināties fotokameras priekšā, viņa atklāj, ka sākumā bijis neērti, jo skatītāji - musulmaņu mazie zēni - bija ļoti ieinteresēti notiekošajā. „Taču vēlāk daba ņēma virsroku, un mēs devāmies arvien tālāk tuksnesī, kur ir kamieļi un flamingo. Sākumā jau ir tā cīņa, bet, kad redzi rezultātu, tad ir patīkamas emocijas,” skaidro dziedātāja un priecājas, ka nākamā gada Kondrašina kalendāra tēma būs par zemes tēmu un globālo sasilšanu, un akcents tajā tiek likts uz dabu.

Foto sesija norisinājās Marokā. „Fotografējos dažādās vidēs – gan kāpās, gan vietā, kur savulaik bijuši dīķi, gan pilsētvidē. Viss bija ļoti skaisti,” tā par aizvadīto foto sesiju, kura noritēja četru dienu laikā, atmiņās kavējas dziedātāja.

„Lielākoties fotografējos no rīta un vakarā. Es nebiju tur viena, jo bija ieradušās kalendāra modeles no Igaunijas un Latvijas. Viena fotosesija ar visu krāsošanos un gatavošanos ilga četras stundas. Nopietns darbs, un tā kā mēs lielākoties fotografējāmies vai nu saullēktos, vai saulrietos, kad ir tā skaistākā gaisma, tad bija rīti, kad cēlāmies piecos no rīta,” atminas Amber.

Vienīgais starpgadījums fotosesijas veidotājiem bijis ar vienu no viesnīcas īpašniekiem, kas biznesa vai ticības vadīts nav ļāvis palikt savā viesnīcā. „Lai gan bijām savstarpēji sadraudzējušies, viņš laikam nebija īsti sapratis ko mēs darām,” uzskata dziedātāja. Pastiprinātu interesi par Kondrašina fotosesiju izrādījuši arī vietējie iedzīvotāji. „Man liekas, ka vietējie vīrieši savām sievietēm lielākoties redz tikai acis un labākajā gadījumā kāju pēdas, tāpēc par mums viņiem bija tik liela interese,” tā Amber.

Dziedātājas āda fotogrāfijās aplipusi ar smiltīm. „Tās smiltis veido skaistu faktūru un tur pat neprasās peldkostīms,” viņa piebilst un atklāj, ka labprāt šādu foto sesiju atkārtotu vēl pēc gadiem desmit.

Foto: Sergejs Kondrašins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!